Το σερί επιβάλλει βελτίωση

Ασφαλώς και το ζητούμενο σε κάθε αγώνα είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί αλλά πάντα υπάρχουν τα επιμέρους ζητούμενα τα οποία πολύ συχνά είναι και προαπαιτούμενα. Το σερί νικών που χρειάζεται για να επιστρέψουμε στην κορυφή απαιτεί να βελτιώσουμε την απόδοση μας αφού οι αγώνες που έρχονται θα είναι πολύ πιο δύσκολοι. Μπορεί λοιπόν να είναι εξαιρετικά σημαντικό να μαζεύουμε βαθμούς όταν δεν έχουμε καλή απόδοση αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνεται σε βάθος χρόνου. Τόσο με την Ομόνοια όσο και με τον Ερμή η απόδοση της ομάδας κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα. Στον χτεσινό αγώνα αν και ο Δώνης παρέταξε την ομάδα με έναν καθαρόαιμο επιθετικό είδαμε και πάλι να υπάρχει τρομερή δυσκολία στο να αναπτυχθούμε σωστά και δημιουργικά.

Ανησυχητικό ήταν και το γεγονός ότι υπήρχε μια γενικότερη νευρικότητα και χαλαρότητα με αποκορύφωμα το αχρείαστο φαουλ του Ολιβέιρα από το οποίο προήλθε το αυτογκόλ του Κακά!

Οι πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα του Ερμή φαίνεται ότι έφεραν τον εφησυχασμό στους παίκτες του Δώνη κάτι όμως που δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία αφού και στον αγώνα με την Ομόνοια παρουσιάστηκαν ανέτοιμοι.

Πρέπει λοιπόν να γίνει αντιληπτό από όλους ότι δεν μπορεί να μην αντιμετωπίζονται σοβαρά όλοι οι αγώνες σε αυτή τη φάση του πρωταθλήματος. Ο ΑΠΟΕΛ δεν θα έχει συμμάχους στην προσπάθεια του για κατάκτηση του πρωταθλήματος κάτι που ίσως επιβεβαιωθεί και όταν πάμε στο Αντώνης Παπαδόπουλος για να αντιμετωπίσουμε την Ανόρθωση στις 12 Απριλίου.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!