Το τέλειο παιχνίδι

Οι παίκτες προτιμούν πλέον τις πράξεις και ο Νεκτάριος μας παραπέμπει στα όσα θα δούμε στο γήπεδο παρά να μας υποσχεθεί οτιδήποτε. Αυτό προβλέπει και ο βαθμός δυσκολίας του σημερινού αγώνα αφού ελάχιστοι κάνουν αναφορά στη νίκη. Η ομάδα μας ακόμα δεν έχει καταφέρει να βγάλει μέσα στο γήπεδο όλα αυτά που πρέπει και αναμένουμε όλοι αλλά απόψε ελπίζουμε ότι το κίνητρο της Ευρώπης θα παίξει το δικό του καθοριστικό ρόλο. Οι παίκτες του Σέρτζιο καλούνται να κάνουν το τέλειο παιχνίδι προκειμένου να αποφύγουμε την ήττα. Πρέπει να είμαστε ειλικρινής και να παραδεχτούμε ότι η ισοπαλία είναι καλή υπό τις περιστάσεις ενώ μια νίκη θα αποτελέσει τεράστια επιτυχία.

Το τέλειο παιχνίδι σημαίνει ψηλό στάνταρτ απόδοσης στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Η ομάδα μας πρέπει να καταφέρει να κλείσει τους διαδρόμους προς την εστία του Πάρντο και να περιορίσει στο ελάχιστο τα λάθη ελπίζοντας ότι όσα γίνουν δεν θα στοιχίσουν.

Από τα όσα διαρρέουν φαίνεται ότι ο Σέρτζιο δεν θα φοβηθεί τον αγώνα και θα επιχειρήσει με την χρησιμοποίηση του Μπενασούρ ή άλλου επιθετικογενή μέσου να επιδιώξει το γκολ. Η ομάδα μας θα πρέπει να εκμεταλλευτεί βασικά τις επιθετικές εξάρσεις και εμπνεύσεις συγκεκριμένων παικτών και κυρίως των Αλωνεύτη και Γκονσάλβες.

Βρισκόμαστε λίγες ώρες μακριά από τον μεγάλο αγώνα και περιμένουμε με αγωνία να δούμε την ομάδα μας να δείχνει όλα αυτά που πρέπει έτσι ώστε και με λίγη τύχη να έρθει και το θετικό αποτέλεσμα.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!