Τσιόφτες τα διάφορα για Αλωνεύτη

Έχουμε αρκετά προβλήματα τα οποία είναι υπαρκτά οπότε είναι πιο εύκολο να ξεμπερδεύουμε με αυτά που δημιουργούνται από τη φαντασία αγνώστων. Εδώ και λίγες εβδομάδες και με αφορμή το ντεφορμάρισμα του Αλωνεύτη ακούγονται διάφορες τσίοφτες για επιστροφή του παίκτη στην Ομόνοια με την ολοκλήρωση της φετινής χρονιάς. Σε αυτό το λούκι έχει μπει και μερίδα οπαδών μας όπως επίσης και κάποια μέσα ενημέρωσης. Το τελευταίο περιστατικό αφορά τους ίδιους τους χόχους οι οποίοι ανάρτησαν πανό χτες με το οποίο εκφράζουν την αντίθεση τους στο ενδεχόμενο. Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει θέμα αποχώρησης του παίκτη από τον ΑΠΟΕΛ. Το πρώτο που πρέπει να υπενθυμίσουμε είναι πως ο παίκτης έχει συμβόλαιο και για την επόμενη χρονιά. Πέραν τούτου όμως δεν υπάρχει πρόθεση αποχώρησης ούτε από τον ίδιο αλλά ούτε και από πλευράς ΑΠΟΕΛ γίνονται τέτοιες σκέψεις. Δεν φαίνεται επίσης να υπάρχει ενδιαφέρον από κάποια ομάδα να αγοράσει τον παίκτη.

Τα περί πρόωρης ανανέωσης-επέκτασης της συνεργασίας του ΑΠΟΕΛ με τον Αλωνεύτη ήταν κάτι που βγήκε από τα μέσα ενημέρωσης προ τριμήνου μέσα στα πλαίσια των υπερβολών που γράφονταν όταν ο παίκτης κουβαλούσε την ομάδα.

Με βάση τα πιο πάνω ο κόσμος μας θα πρέπει να δείξει την απαιτούμενη ωριμότητα και να περιορίσει τα όποια παράπονα και κριτική στην απόδοση του παίκτη αφού οτιδήποτε άλλο είναι αβάσιμο και δημιουργεί αχρείαστα προβλήματα.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!