Τυπικής διαδικασίας

Έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί ο σημερινός αγώνας (18.00 στο ΓΣΠ) εναντίον του Όλυμπου Ξυλοφάγου για την τέταρτη φάση του κυπέλλου. Η τύχη μας χαμογέλασε αφού αποφύγαμε ομάδες πρώτης κατηγορίας και ο αγώνας αποκτά χαρακτήρα πολύ καλής προπόνησης και τέστ ετοιμότητας για κάποιους παίκτες. Αυτό έχει στο μυαλό και ο προπονητής μας και θα παράταξει μια εντεκάδα που στην πλειοψηφία της θα αποτελείται από παίκτες που δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής ή προέρχονται από τραυματισμούς. Η προσοχή όπως έχει ήδη ειπωθεί και γραφτεί θα είναι στραμμένη στο Ζε Κάρλος, ο οποίος μετά από ενάμιση μήνα αποχής δείχνει και είναι έτοιμος να πάρει ουσιαστικά λεπτά συμμετοχής. Ο αντίπαλος και το γήπεδο προσφέρονται για κάτι τέτοιο και το πιο πιθανό είναι να δούμε το Βραζιλιάνο να περνά σαν αλλαγή στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Αυτό φαντάζει το πιο λογικό πλάνο αλλά τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί αφού πολλά θα εξαρτηθούν και από την εξέλιξη του αγώνα.

Καλό τεστ δε θα είναι μόνο για το Ζε Κάρλος αλλά και για κάποιους άλλους παίκτες με πιο σημαντικούς τους Τσόροβιτς και Ταβάρες. Και οι δυο αναμένεται να είναι στο βασικό σχήμα και ο προπονητής θέλει να δει το βαθμό ετοιμότητας τους αλλά και πως δένουν με την υπόλοιπη ομάδα. Για τον Τσόροβιτς θα είναι η πρώτη συμμετοχή του ως βασικός σε επίσημο αγώνα και το ότι αυτό άργησε να γίνει αποδεικνύει το βαθμό ανετοιμότητας του ερχόμενος από την ΑΕΛ. Σήμερα έχοντας ένα μήνα στην ομάδα μας δείχνει σχεδόν έτοιμος και το ζητούμενο είναι αν αγωνιζόμενος βασικός ή ερχόμενος από τον πάγκο θα μπορεί να δίνει λύσεις στο σκοράρισμα.

Για τον Ταβάρες τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά αφού ενώ του δόθηκαν ευκαιρίες σε φιλικά και Ευρώπη έδειξε να μην μπορεί να κρατήσει τη θέση του βασικού αγωνιζόμενος στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής. Τα πράγματα ήταν επίσης δύσκολα λόγω της ποιότητας και ποσότητας παικτών στη μεσαία γραμμή, οπότε ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικές καλείται να εκμεταλλευτεί τις λίγες ευκαιρίες που θα του δοθούν.

Έστειλε μηνύματα ο Ολυμπιακός
Αν για κάποιους η νίκη του Ολυμπιακού μέσα στο Παραλίμνι δεν ήταν αρκετή για να τον πάρουν στα σοβαρά η απόδοση του εναντίον της Ομόνοιας ήταν ακόμα μια προειδοποίηση. Μπορεί να έχασε αλλά όπως παραδέχονται όλοι ήταν πολύ καλύτερος των βρωμισμένων ενώ αδικήθηκε από τη διαιτησία…

_____________________________________________________________

ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΗΝ BWIN
Η bwin για ακόμη μια φορά δίνει την δυνατότητα στους παίκτες του στοιχήματος να δοκιμάσουν την τύχη τους και στο Κύπελλο Κύπρου.

Εκμεταλλευτείτε την προσφορά της bwin αυτή την βδομάδα και πάρτε μέχρι και €100 Δωρεάν Στοίχημα με την εγγραφή σας ως νέα μέλη. Για να λάβετε την προσφορά αυτή απλά πληκτρολογείστε την διεύθυνση www.bwin.com/cy100 και ακολουθήστε τις οδηγίες.

Ερμής

5.50

X

3.80

Άρης

1.45

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!