Υπάρχουν κίνητρα

Αναπόφευκτα οι αγωνιστικές υποχρεώσεις πέρασαν σε δεύτερη μοίρα αλλά σήμερα δεν μπορούμε να ασχοληθούμε με αυτές αφού οι πρωταθλητές υποδέχονται την Αεκ. Είναι ο προτελευταίος αγώνας της χρονιάς και παρόλο που το ενδιαφέρον είναι για τους περισσότερους ανύπαρκτο υπάρχουν κάποιοι λόγοι για να θέλουμε τη νίκη. Μετά την απρόσμενη ήττα από την Ανόρθωση στη φιέστα, η νίκη σήμερα θα βοηθήσει να διατηρηθεί η βαθμολογική διαφορά των 12 βαθμών από το παράρτημα του Ακελ. Γιατί πρέπει να διατηρηθεί η διαφορά; Επειδή είναι σημαντικό να καταγράψει η ιστορία πως ο φετινός πρωταθλητής είχε διψήφιο αριθμό βαθμών από τον αιώνιο του αντίπαλο Η μαγκιά για τους ποδοσφαιριστές και τον Γιοβάνοβιτς θα είναι να μπορέσουν να πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουμε, μέσου του λεγόμενου rotation. Θεωρείται δεδομένο ότι η ομάδα θα παραταχθεί με αρκετές αλλαγές σε σχέση με προηγούμενους αγώνες σε μια προσπάθεια να πάρουν χρόνο συμμετοχής κάποιοι παίκτες. Εκτός αποστολής έμειναν οι βασικοί Χιώτης, Πουρσαϊτίδης, Κόντης και Τρισκόφσκι γεγονός που φωτογραφίζει από μόνο του τις αλλαγές που θα δούμε. Εκτός είναι και ο μόνιμα τραυματίας τον τελευταίο καιρό Χρύσης Μιχαήλ.

Σολώμού, Ηλία, Σολάρι, Μποαβεντούρα είναι κάποιοι από τους παίκτες που διεκδικούν επιστροφή στο αρχικό σχήμα. Οι τελευταία δυο μετά το πειθαρχικό παράπτωμα τους δεν ξεκίνησαν ποτέ στο αρχικό σχήμα και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν τελικά γίνει κάτι τέτοιο.

Τόσο ο Γιοβάνοβιτς προ δεκαπενθημέρου όσο και η διοίκηση πιο πρόσφατα κάλεσαν τον κόσμο να πάει στο γήπεδο σήμερα. Έστω και χωρίς ουσιαστικό βαθμολογικό ενδιαφέρον οι πρωταθλητές δεν μπορούν να αγωνίζονται σε άδειες κερκίδες αφού άθελα μας στέλλουμε λανθασμένα μηνύματα. Λαμβάνοντας υπόψη και τις καλές καιρικές συνθήκες, οι πιστοί οπαδοί μας καλούνται να συνεχίσουν αυτό που κάνουν από την αρχή της χρόνιας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!