Υποβιβασμός Ηλία

Τη δική της αποστομωτική απάντηση έδωσε η επιτροπή διαιτησίας η οποία μετά από απόφαση της έστειλε τον Χρίστο Ηλία στη δεύτερη κατηγορία μέχρι το τέλος της χρονιάς. Παρά το 8.1 με το οποίο βαθμολογήθηκε και παρά την κατευθυνόμενη προσπάθεια μερίδας ΜΜΕ να παρουσιάσουν τη διαιτησία του ως καλή, η πλέον αρμόδια επιτροπή έκρινε διαφορετικά. Φυσικά η τιμωρία που είναι και ένα ηχηρό χαστούκι στον ανίκανο Ηλία είναι απλώς παρηγοριά για το ΑΠΟΕΛ αφού δεν πρόκειται να ανατραπούν τα δεδομένα και το ισοζύγιο δυνάμεων στο παρασκήνιο.

Η προετοιμασία για τον Κυριακάτικο αγώνα (θα είναι τηλεοπτικός) εναντίον της ΑΕΛ μπαίνει από σήμερα στο τελικό της στάδιο με όλους σχεδόν τους παίκτες να είναι στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Οι απουσίες είναι γνωστές και δεδομένες αφού θα απουσιάσουν οι μόνιμα τραυματίες Καψής και Τσόροβιτς, όπως επίσης και ο τιμωρημένος λόγω καρτών Σατσιάς. Οι αλλαγές που έπρεπε να γίνουν από τον περασμένο αγώνα και δεν έγιναν θεωρείται σίγουρο ότι θα γίνουν αυτή τη φορά. Καλή αφορμή είναι και η απουσία του Σατσία αλλά και το ότι η απόδοση της ομάδας στον τελευταίο αγώνα επιβάλει αλλαγές.

>

Φλορέα, Μιχαήλ και Ζε Κάρλος θεωρείται βέβαιο ότι θα επιστρέψουν στην εντεκάδα ενώ πολλές πιθανότητες συγκεντρώνουν οι Σεγκιρί και Μαχλάς. Ο Ιβάν όπως και στον αγώνα με την Ομόνοια είναι επιφυλακτικός στο να ρίξει στον αγώνα πολλούς παίκτες που προέρχονται από αποχή και μένει να δούμε πόσους από αυτούς θα χρησιμοποιήσει.

Μια από τις πολλές σκέψεις που γίνονται είναι η προώθηση του Μπρόερς στη μεσαία γραμμή σε ρόλο αντί Σατσία αφού αν γίνει κάτι τέτοιο θα είναι η πρώτη και ίσως η μοναδική φορά που ο Ολλανδός θα αγωνιστεί στη φυσική του θέση. Ανεξαρτήτως ατόμων και τακτικής ο μοναδικός στόχος είναι η επάνοδος στη νίκη. Κάτι τέτοιο θεωρείται απαραίτητο έτσι ώστε να επανέλθει η αισιοδοξία ενώ υπάρχουν και ελπίδες ότι η διαφορά μπορεί να αυξηθεί αν η Ομόνοια έχει απώλειες στο Τσίρειο.

Το ΑΠΟΕΛ καλείται να κλείσει θετικά μια δύσκολη κανονική διάρκεια πρωταθλήματος έτσι ώστε οι ακόμα πιο δύσκολοι αγώνες κατάταξης να μας βρουν έτοιμους , κυρίως από ψυχολογικής άποψης. Τα πλει οφς αρχίζουν με Ομόνοια και στη συνέχεια με Ανόρθωση οπότε οι επόμενες εβδομάδες απαιτούν πλήρη συγκέντρωση και όχι μόνο.

Ανάμεικτα αισθήματα για τον άθλο
Η χαρά από τον άθλο των καλαθοσφαιριστών μας και την συγκλονιστική παρουσία του κόσμου το βράδυ της Τρίτης στο Λευκόθεο, μετριάστηκε από τις μεμονωμένες ενέργειες λίγων ηλίθιων. Τα γεγονότα είναι γνωστά και ανάγκασαν τη διοίκηση του σωματείου σε συνεννόηση με τους οργανωμένους να προβεί στην πρωτόγνωρη απόφαση να επικηρύξει με το ποσό των χιλίων ευρώ αυτούς που έριξαν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο. Πρόκειται για μια ενέργεια επιβεβλημένη αφού η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο και είναι κρίμα οι λίγοι να καταστρέφουν τις προσπάθειες χιλιάδων.

Η τιμωρία της έδρας μας θεωρείται δεδομένη και θα έρθει στη χειρότερη δυνατή στιγμή αφού θα μας στερήσει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε τον Κεραυνό στη φυσική μας έδρα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!