Υποτίμηση = ήττα

Τα αποτελέσματα της 25ης αγωνιστικής επιβεβαίωσαν τις προβλέψεις που ήθελαν και τις τρεις ομάδες που θα δώσουν την μάχη για κατάκτηση του πρωταθλήματος να προχωρούν με νίκες. Για την ομάδα μας τα δεδομένα παραμένουν τα ίδια αφού το ζητούμενο είναι να ολοκληρώσουμε την πρώτη φάση του πρωταθλήματος με ακόμα μια νίκη έτσι ώστε να διατηρηθεί το -1 από την Αελ. Ο τελευταίος αγώνας έχει και τον μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας και είναι για αυτό που ο ΑΠΟΕΛ έχει το δυσκολότερο έργο από τις υπόλοιπες ομάδες. Το αιώνιο ντέρμπι μπορεί να μας βρίσκει σε θέση ισχύος βαθμολογικά αλλά αυτό αποτελεί και μια παγίδα την οποία πρέπει να αποφύγουμε. Υποτίμηση του ποδοσφαιρικού παραρτήματος του ακελ ισοδυναμεί με βαθμολογικές απώλειες και αυτό πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους.

Παρατηρείται μια αφύσικη σιγουριά ανάμεσα στους οπαδούς μας ότι θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Είναι αφύσικη γιατί μπορεί να είμαστε η πιο φορμαρισμένη ομάδα που μετρά ένα σερί εννέα νικών αλλά αυτό δεν εγγυάται οτιδήποτε ενόψει της συνέχειας. Το σερί νικών ήταν και είναι αναγκαίο για να γίνει εφικτό το πιο απρόσμενο comeback στην ιστορία του πρωταθλήματος και αυτό εξακολουθεί να είναι το ζητούμενο.

Ο αιώνιος μας αντίπαλος είναι εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος εδώ και μήνες. Η διαφορά των 12 βαθμών που μας χωρίζει δεν είναι τυχαία αλλά δεν εγγυάται νίκη το απόγευμα της Τετάρτης.

Πρέπει να θυμίσουμε επίσης ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι το μεγαλύτερο κίνητρο και λόγος συσπείρωσης των χόχων. Η σκέψη και μόνο ότι μπορεί να μας προκαλέσουν βαθμολογικές απώλειες που ίσως στοιχίσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος αποτελεί τον μοναδικό λόγο ύπαρξης για τους οπαδούς της Ομόνοιας.

Η πρόσληψη Καϊάφα αποσκοπεί στη συσπείρωση όλων και οι αγώνες με τον ΑΠΟΕΛ είναι αυτό που περιμένουν ελπίζοντας πως αν ανταποκριθούν στον αγωνιστικό χώρο θα μπορέσουν να περάσουν με κάποιο ύποπτο πάλι τρόπο τα οικονομικά κριτήρια της ΟΥΕΦΑ.

Προσοχή λοιπόν γιατί τώρα αρχίζουν τα δύσκολα με μεγαλύτερο εμπόδιο αυτό της Ομόνοιας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X