Επιβλητικός παρά τις απουσίες

Οι απουσίες λειτούργησαν καταλυτικά και όπως ακριβώς έπρεπε αφού η ομάδα μας παρουσιάστηκε συγκεντρωμένη και αποφασιστική και σε συνδυασμό με την πολύ καλή απόδοση του πρώτου ημιχρόνου πέρασε με σχετική ευκολία το εμπόδιο του Εθνικού Άχνας. Το σερί νικών έφτασε στις εννέα αλλά αν δεν συμβούν περίεργα πράγματα σήμερα στους αγώνες της Αελ και του Απόλλωνα η βαθμολογία θα παραμείνει αναλλοίωτη. Το σημαντικό όμως είναι ότι ο ΑΠΟΕΛ δείχνει να έχει τις λύσεις να ανταπεξέλθει και όταν ακόμα λείπουν από την ομάδα παίκτες όπως οι Ντε Βινσέτι, Αλωνεύτης και Μοράις. Ο Δώνης προετοίμασε την ομάδα κατάλληλα ενώ οι επιλογές του αποδείχτηκαν σωστές με βάση και την απόδοση της ομάδας.

Η επιλογή της μετακίνησης του Μαντούκα στον κεντρικό άξονα έτσι ώστε να λειτουργεί ως ο κύριος εκφραστής των επιθετικών προσπαθειών της ομάδας ήταν σωστή και αποτελεσματική αφού ο Βραζιλιάνος ήταν αυτός και με το νέο ρόλο πήρε την ομάδα πάνω του.

Ο Αρτυματάς όποτε χρειαστεί επιβεβαιώνει ότι είναι παίκτης που σε βάθος χρόνου θα σπάσει το δίδυμο Μόραις – Βινίσιους ενώ ο Σαντίν εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο το χρόνο συμμετοχής του σκοράροντας ακόμα ένα τέρμα.

Από την άλλη ο Γκόμες πρόσθεσε ένα ενενηντάλεπτο χωρίς όμως να μπορέσει και πάλι να κάνει αισθητή την παρουσία του γεγονός που πρέπει να προβληματίσει όχι τόσο ενόψει της συνέχειας αλλά έχοντας κατά νου και τον προγραμματισμό για τη νέα χρονιάς που έχει ήδη αρχίσει.

Ο διαδικαστικός χαρακτήρας του δευτέρου ημιχρόνου έδωσε την ευκαιρία στον προπονητή μας να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες με πιο αξιοσημείωτη την περίπτωση του νεαρού Παπαφώτη. Ο νεαρός διεθνείς μέσος δείχνει ότι έχει τα φόντα να παίξει στην πρώτη ομάδα και το ζητούμενο είναι η σωστή διαχείριση του.

Σημαντική και η επανεμφάνιση του Πιέρου Σωτηρίου μετά από μήνες. Ο επιθετικός που ήρθε με πολλές υποσχέσεις και προσδοκίες στην ομάδα μας βλέπει τη χρονιά να μην εξελίσσεται όπως θα ήθελε αλλά είναι σημαντικό να έχει θετική προσέγγιση και να δει την πρώτη χρονιά ως μεταβατικό στάδιο.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!