Υποτίμηση-αποπροσανατολισμός = ήττα

Να μας συγχωρέσουν οι εκατοντάδες ή καλύτερα χιλιάδες που θα στηθούν σήμερα έξω από τα εκδοτήρια του ΓΣΠ για ένα μαγικό χαρτάκι που δεν θα ασχοληθούμε με το θέμα που τους καίει αλλά έχουμε κάτι πιο σημαντικό. Αυτό δεν είναι άλλο από τον αυριανό αγώνα. Σε λίγες ώρες αντιμετωπίζουμε την Ομόνοια και με τη νέα μας παρέμβαση θέλουμε να ξυπνήσουμε αυτούς που νομίζουν ότι το απόγευμα της Παρασκευής θα κερδίσουμε επειδή θεωρητικά είμαστε καλύτεροι. Με την ολοκλήρωση της 25ης αγωνιστικής ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογία, έστω και με την ελάχιστη διαφορά από τους αντιπάλους του γιατί δεν κατάφερε να μαζέψει περισσότερους βαθμούς. Πρέπει να θυμίσουμε σε όσους ξεχνούν εύκολα κάποια πράγματα και για την περίφημη τριάρα του πρώτου γύρου. Πράγματι η νίκη μας ήταν δίκαια αλλά υποφέραμε μέχρι να έρθει. Μπορεί να βρεθήκανε πίσω στο σκορ με τέρμα που κακώς μέτρησε αλλά ήμασταν κάκιστοι στο πρώτο ημίχρονο, κινδυνέψαμε να δεχτούμε και άλλα τέρματα και ισοφαρίσαμε στην μοναδική μας καλή προσπάθεια.

Υπάρχει λοιπόν μια λεπτή διαχωριστική γραμμή μεταξύ πίστης στην ομάδα και υποτίμηση του αντιπάλου και ο καθένας από εμάς πρέπει να είναι σε θέση να την εντοπίσει για να μην πρέπει να μπουν όλοι στη διαδικασία να αναρωτιούνται αν είναι ανατρέψιμο το -4 σε περίπτωση που χάσουμε.

Το sold out από μόνο του δεν αρκεί και δεν θα βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές αν όσοι πάνε στο γήπεδο δεν είναι 100% συγκεντρωμένοι στον πιο σημαντικό αγώνα της χρονιάς. Οπότε όλοι όσοι είναι αλλού έχουν ακόμα λίγες ώρες να συνέλθουν..Ο Γιοβάνοβιτς στη δημοσιογραφική του το μεσημέρι θα στείλει τα δικά του μηνύματα ενόψει του αυριανού αγώνα τα οποία ελπίζουμε να βοηθήσουν και εμάς να θέσουμε τις σωστές προτεραιότητες.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!