Φευγάτος και ο Αλμέιδα

Όπως σας ενημερώσαμε και ψες μέσω twitter οι σειρήνες από Ρωσία ήχησαν έντονα για τον Αλμειδα όταν ομάδα έκανε δελεαστική πρόταση στη διοίκηση αλλά και τον Βραζιλιάνο επιθετικό. Το δίλημμα για τη διοίκηση ήταν μεγάλο αφού τα 2 εκατομμύρια ευρώ που προσφέρθηκαν θα μπορούσαν να μειώσουν το έλλειμμα που θα υπήρχε και αν ακόμα προκρινόμασταν στους ομίλους. Η ουσία είναι ότι μετά από σχετικές διαβουλεύσεις ανάμεσα στα επίλεκτα μέλη του συμβουλίου, δόθηκε αρνητική απάντηση στους Ρώσους. Το θέμα όμως έχει προεκτάσεις αφού όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ο Αλμειδα επιθυμούσε μεταγραφή του στη ρωσική ομάδα. Μετά το όχι της διοίκησης και τον αποκλεισμό μας τίθεται θέμα για το πώς θα αντιδράσει ο παίκτης, λαμβάνοντας υπόψη ότι διανύει και τον τελευταίο χρόνο το συμβολαίου του.

Το θέμα δεν μπορεί να κλείσει εύκολα αφού αν η διοίκηση έχει πρόθεση να ανανεώσει τον παίκτη θα πρέπει να το πράξει έγκαιρα και σίγουρα τους επόμενους 2-3 μήνες. Σε διαφορετική περίπτωση θεωρείται δεδομένο ότι ο Αλμείδα θα αποχωρήσει πρόωρα τον Ιανουάριο προκειμένου να υπάρξει το ελάχιστο δυνατό οικονομικό όφελος για τον ΑΠΟΕΛ.

Τα πάντα σχετίζονται και με οικονομικά δεδομένα της εταιρείας ΑΠΟΕΛ που δεν επιτρέπουν στη διοίκηση ανοίγματα γεγονός που θα επηρεάσει αρνητικά τις όποιες προσπάθειες επιχειρηθούν για ανανέωση του Αλμέιδα.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!