Φιλικός διακανονισμός με Σολάρι

Σήμερα γράφτηκε το τελευταίο επεισόδιο όσον αφορά τον Σολάρι και την παρουσία του στον ΑΠΟΕΛ. Σε συνάντηση που είχε ο ποδοσφαιριστής με τους Φοίβο Ερωτοκρίτου και Άντη Πολυδώρου συμφωνήθηκε το ποσό το οποίο θα καταβληθεί ως αποζημίωση για να αποχωρήσει άμεσα από την ομάδα έτσι οι δυο πλευρές χωρίζουν με τρόπο που μπορεί να θεωρηθεί φιλικός. Αυτό προκύπτει και από τη σχετική ανακοίνωση της εταιρείας ΑΠΟΕΛ με την οποία γίνεται ιδιαίτερη μνεία στο ότι ο Σολάρι ήταν συνεργάσιμος. Σημαντικό ρόλο έπαιξε και η τελική αποζημίωση που σύμφωνα με πληροφορίες μας ανέρχεται στις 150 χιλιάδες ευρώ.

Με αυτό τον τρόπο γράφεται το τέλος σε μια περίπτωση που βασάνισε την ομάδα και το ζητούμενο πλέον είναι η απόκτηση επιθετικού που θα κάνει τη διαφορά.

Η ανακοίνωση αναλυτικα

Η Εταιρεία ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο ΛΤΔ ανακοινώνει ότι λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία της ομάδας μας με τον Esteban Solari.

Καθ’ όλη τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων ο Solari ήταν συνεργάσιμος και έδειξε την απαιτούμενη κατανόηση για να ελευθερωθεί η θέση του στο ροστερ ούτως ώστε να προχωρήσει χωρίς προβλήματα ο μεταγραφικός σχεδιασμός.

Εκφράζουμε ολόψυχα τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας στον Esteban Solari για τα όσα πρόσφερε στον ΑΠΟΕΛ και του ευχόμαστε κάθε επαγγελματική και προσωπική επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

 

 

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!