Κίνηση εντυπωσιασμού που θα συζητηθεί

Ο νέος μοναχικός πόλεμος του Χριστόφορου Ποταμίτη και του σωματείου γενικότερα είναι αυτός ενάντια στον καρεκλοκένταυρο Κωστάκη Κουτσοκούμνη και τους ελεγχόμενους από αυτόν υπαλλήλους της ΚΟΠ. Οι απανωτές τιμωρίες του σωματείου όσον αφορά το φουτσαλ δημιούργησαν ένα τεταμένο κλίμα ανάμεσα σε σωματείο ΑΠΟΕΛ και την ομοσπονδία με την μια τιμωρία να διαδέχεται την άλλη. Το σωματείο θεωρεί ότι δέχεται πολεμική από τον πρόεδρο της ΚΟΠ και το δικαστικό της όργανο με εξοντωτικές χρηματικές και άλλες τιμωρίες. Το νεότερο είναι πως ο Ποταμίτης υλοποίησε μια εξαγγελία που έκανε προ μηνός και μετά από σχετική απόφαση του συμβουλίου φαίνεται ότι έχει διαγράψει τον πρόεδρο της ΚΟΠ από μέλος του σωματείου ΑΠΟΕΛ.

Πρόκειται για μια συμβολική περισσότερο απόφαση με την οποία ο Ποταμίτης θέλει να στείλει το μήνυμα ότι ο πρόεδρος της ΚΟΠ είναι ανεπιθύμητος στην ομάδα από την οποία προέρχεται. Υπάρχει επίσης και η ηθική παράμετρος αφού ουσιαστικά το σωματείο φτύνει κατάμουτρα τον Κουτσοκούμνη.

Επί της ουσίας ο πρόεδρος της ΚΟΠ δεν έχει ιδιαίτερη ανάγκη το να θεωρείται μέλος του σωματείου ΑΠΟΕΛ. Η ατζέντα του εδώ και χρόνια είναι πολύ πιο σύνθετη με επαγγελματικά και άλλα συμφέροντα τα οποία καλείται να εξυπηρετήσει. Βλέπει επίσης ότι ο ισχυρότερος πόλος στα διοικητικά που είναι η εταιρεία ΑΠΟΕΛ δεν συμβαδίζει στην ακραία γραμμή που χάραξε το σωματείο, γεγονός που του δίνει τη δυνατότητα να κινηθεί με άνεση.Ποια θα είναι η επόμενη μέρα;Το σωματείο ΑΠΟΕΛ αξιώνει την άμεση απομάκρυνση του Κουτσοκούμνη από το κυπριακό ποδόσφαιρο κάτι το οποίο μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους. Το πρόβλημα όπως έχουμε πει είναι ότι ο Ποταμίτης ξεκίνησε μια εκστρατεία χωρίς ουσιαστικά εφόδια πέραν από τις ανακοινώσεις του σωματείου και των οργανομένων. Με αυτό τον τρόπο ο κλεφτοπόλεμος ενάντια στον καρεκλοκένταυρο είναι καταδικασμένος σε ήττα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!