ΑΠΟΕΛ Vs Αλκή 1-1

Το -6 από την κορυφή είναι πλέον γεγονός αφού ένα αποκαρδιωτικό ΑΠΟΕΛ ξεκίνησε το 2013 με το χειρότερο τρόπο. Για να είμαστε ειλικρινής υπήρξε μια συνέχεια στις προβληματικές εμφανίσεις με τις οποίες αποχαιρετίσαμε το 2012 μόνο που αυτή τη φορά δεν κερδίσαμε. Δυστυχώς η ομάδα μας δεν δείχνει ικανή να ακολουθήσει την Ανόρθωση στην μάχη του τίτλου. Η νέα απώλεια στο ΓΣΠ ήρθε αυτή τη φορά απέναντι σε μια ομάδα που δίνει μάχη για να κρατηθεί στην κατηγορία και το γεγονός ότι ισοφαρίσαμε στις καθυστερήσεις φανερώνει το μέγεθος του προβλήματος. Η κατάσταση είναι οριακή πλέον αφού ο κόσμος έχασε την εμπιστοσύνη του προς την ομάδα. Ο Γιοβάνοβιτς αδυνατεί να βελτιώσει την αγωνιστική εικόνα της ομάδας και είναι αμφίβολο αν οι μεταγραφικές προσθήκες μπορούν να βοηθήσουν σε ουσιαστικό βαθμό να διαφοροποιηθεί η κατάσταση.

Ο αγώνας δεν αξίζει ιδιαίτερης κριτικής αφού για ακόμα μια φορά ήμασταν νωθροί, ασύνδετοι και άψυχοι. Η πρώτη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο έγινε στο 23 και μετά τίποτα έτσι στην ανάπαυλα ακόμα μια ομάδα πείστηκε ότι μπορεί να φύγει από το ΓΣΠ με βαθμολογικό κέρδος.

Τα ξεσπάσματα στην απόδοση δεν είχαν ουσιαστικό αποτέλεσμα ενώ ούτε και κάποια λανθασμένα σφυρίγματα του Χρυσοστόμου δεν ήταν ικανά μας ξυπνήσουν. Στο 84 ο Καφού μας τιμώρησε στέλλοντας την μπάλα κάτω από τα πόδια του Μπόρδα.

Στις καθυστερήσεις αποφύγαμε την ντροπιαστική ήττα με γκολ τουΣέρτζιο.

 

ΑΠΟΕΛ
Πάρντο, Σέρτζιο, Κλουκόφσκι (69΄Αλεξάνδρου), Μπόρδα, Αντωνιάδης, Μοράις, Πίντο (82΄Σολωμού), Μπενασούρ (69΄Τζιόλης), Αλωνεύτης, Χαραλαμπίδης, Μαντούκα

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!