Φόρτσα ΑΠΟΕΛΑΡΑ

Η νέα πεντάρα ήρθε να επιβεβαιώσει ότι όχι μόνο μπορούμε να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί που απαιτείται αλλά και ότι κάθε εβδομάδα γινόμαστε και καλύτεροι. Το ΑΠΟΕΛ αν και έχει ένα αγώνα λιγότερο από τους υπόλοιπους βρίσκεται στην κορυφή, ενώ διαθέτει την καλύτερη επιθετική αλλά και αμυντική γραμμή. Παρόλο που κάποιοι παίκτες είναι βαρόμετρο παραμένουμε ομάδα και μέσα σε αυτά τα πλαίσια η απουσία ακόμα και του Χιώτη πέρασε απαρατήρητη. Χωρίς το άγχος της παρουσίας στην Ευρώπη και με τους τραυματισμούς να είναι πλέον σε φυσιολογικά επίπεδα η ομάδα φορτσάρει και δείχνει ικανή να υπερασπιστεί τον τίτλο του πρωταθλητή. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς με τους συνεργάτες του διαχειρίζονται άψογα το ρόστερ καταφέρνοντας να πάρουν βοήθειες ακόμα και από παίκτες που πολλοί είχαμε ξεγραμμένους.

Από την άλλη υπάρχουν και η διαχρονική αξία παικτών όπως ο Πουρσαϊτίδης του οποίου η σταθερά ψηλή απόδοση κάνουν τον ίδιο αλλά και την ομάδα γενικότερα ασυναγώνιστη. Και επειδή στο πίσω μέρος του μυαλού όλων είναι και η επόμενη χρονιά και από τη στιγμή που έστω σιωπηλά ανανεώθηκε ο Πίντο, δεν υπάρχει λόγος να καθυστερεί και η αντίστοιχη ανανέωση του Πούρσα.

Το άψογο κλίμα που φαίνεται και μέσα από τον τρόπο που πανηγυρίζουν οι παίκτες τα τέρματα που πετυχαίνουν δείχνει ότι το κλίμα στον Αρχάγγελο είναι το καλύτερο δυνατό και το ζητούμενο πλέον είναι να συνεχίσουμε έτσι. Σύντομα αρχίζει η σειρά αγώνα που θα ανεβάσει την αδρεναλίνη στον μέγιστο δυνατό βαθμό αλλά υπάρχει ακόμα χρόνος.

Μέχρι τότε υπάρχει ο διαδικαστικού χαρακτήρα αγώνας κυπέλλου με τον Ερμή αλλά και ο αγώνας πρωταθλήματος με την ΑΠΕΠ (Καθαρή Δεύτερα). Την Τετάρτη και μετά το 5-0 στο ΓΣΠ, ο αγώνας προσφέρεται για να πάρουν χρόνο συμμετοχής παίκτες που τον έχουν ανάγκη. Με αυτά τα δεδομένα το ενδεχόμενο να δούμε τους Χιώτη, Σολωμου, Παπαθανασίου, Ζόρζε και Σικορά στο αρχικό σχήμα θεωρείται πιθανό. Θα είναι ο τελευταίος ουσιαστικός επίσημος αγώνας ο οποίος προσφέρεται για τέτοιες δοκιμές κάτι που αναμένεται να εκμεταλλευτούμε.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X