Χαλάλι το πρόστιμο (vid)

Η συγκίνηση και περηφάνια που προκάλεσε το ψεσινό κορεό είναι δεδομένη. Τα σχετικά βίντεο και φωτογραφίες που κατακλύζουν από ψες τα social media το επιβεβαιώνουν. Οι οργανωμένοι του ΑΠΟΕΛ έκαναν με πενταετή καθυστέρηση πράξη το «τάμα» τους! Τα δεδομένα είναι λίγο ή πολύ γνωστά αφού η ιστορία πάει πέντε χρόνια πίσω. Τότε (4 Νοεμβρίου 2009) οι οργανωμένοι αποφάσισαν όπως στον αγώνα ΑΠΟΕΛ – Πόρτο αναρτήσουν στη νότια κερκίδα μια τεράστια σημαία – πανό που να θυμίζει σε όλους ότι η Κύπρος είναι Ελληνική. Η έλλειψη συντονισμού και στοιχειώδους επικοινωνίας με την τότε διοίκηση οδήγησε σε μια σειρά από τραγελαφικά γεγονότα με τους πορτοκαλί να αποχωρούν πριν την έναρξη του αγώνα και την κερκίδα μας να θυμίζει εκκλησία.

Τα χρόνια πέρασαν και ψες ήρθε το πλήρωμα του χρόνου. Οι οργανωμένοι με το που προκριθήκαμε στους ομίλους αποφάσισαν ότι στον πρώτο εντός έδρας αγώνα θα έκαναν τους πάντες να χαζέψουν. Σε πλήρη συνεννόηση και με τη διοίκηση Πετρίδη έγινε αυτό που είδαμε το Δεν Ξεχνώ να μετατρέπεται σε Κύπρος Γη Ελληνική.

Η UEFA όπως και τότε μάλλον θα μας επιβάλει χρηματικό πρόστιμο αλλά εμείς λέμε χαλάλι. Με την άποψη αυτή φαίνεται να συμφωνεί και ο επίσημος ΑΠΟΕΛ πλέον αφού ο Πρόδρομος Πετρίδης είπε   «ο κόσμος ήταν συγκινητικός και στην αρχή με το κορεό που είχαν εμφανίσει, ασχέτως αν θα τιμωρηθούμε».

Εννοείται ότι η ουσία όσον αφορά το κυπριακό πρόβλημα δεν αλλάζει και κάποιος μπορεί να ισχυριστεί ότι η ανάγκη να εκφράσουμε τα πιστεύω μας με τέτοιο τρόπο είναι υπερβολική και αχρείαστη.

Όποιος όμως δεν ευχαριστήθηκε με αυτό που είδε μάλλον τούρκος είναι ρε…

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!