Χρήσιμα συμπεράσματα

Η 22η αγωνιστική επιβεβαίωσε ότι η Ανόρθωση δεν είναι διαθετημένη να μας κάνει και άλλα δώρα αφού κέρδισε το ποδοσφαιρικό παράρτημα του ΑΚΕΛ, δίνοντας μας παράλληλα τη δυνατότητα να εδραιωθούμε στη δεύτερη θέση. Και αυτό γιατί η διαφορά μας από την Ομόνοια αυξήθηκε στους 6 βαθμούς. Η κατάκτηση της δεύτερης θέσης δεν είναι μόνο εφικτή αλλά κάτι σαν δεδομένη, εκτός και αν αυτοκτονήσουμε. Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα να ξεκινήσουμε τα πλει οφς με μια καλή διαφορά από τις ομάδες που μας ακολουθούν.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι το ΑΠΟΕΛ κρατά τη νίκη επί της Αλκής και σκέφτεται πλέον τον αγώνα του Σαββάτου με την Άχνα. Η νίκη της ομάδας του Τόζα μέσα στο Παραλίμνι επιβεβαιώνει την αγωνιστική άνοδο της Άχνας γεγονός που πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψη για να μην τους υποτιμήσουμε. Ένα από τα πολλά ζητούμενα είναι να υπάρξει αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα. Όλοι συμφωνούν ότι εναντίον της Αλκής η απόδοση της ομάδας ήταν μέτρια και το 3-0 δεν πρέπει να παραπλανεί, αφού υπήρξαν κτυπητές αμυντικές και επιθετικές αδυναμίες. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι παίκτες του καλούνται να βελτιωθούν σε όλους τους τομείς έτσι ώστε το ΑΠΟΕΛ να συνεχιστεί το νικηφόρο σερί. Σε αυτό αναμένεται να βοηθήσει και η επάνοδος του Κωνσταντίνου Μακρίδη ο οποίος θα επανέλθει στο αρχικό σχήμα. Η απουσία του ήταν εμφανέστατη στον τελευταίο αγώνα αφού είναι ο παίκτης που μπορεί να δημιουργεί αλλά και να δίνει λύσεις στην επιθετική γραμμή.

>

Το ντεμπούτο του Χαραλαμπίδη στο αρχικό σχήμα ήταν υπό τις περιστάσεις καλό αλλά φάνηκε ότι χρειάζεται ακόμα αγώνες στα πόδια του αλλά και το ότι από μόνος του δεν μπορεί να κάνει θαύματα. Δεν μπορούμε να κάνουμε αναφορά και στον Πίντο ο οποίος όσο περνά ο καιρός τόσο πιο έντονα επιβεβαιώνει ότι πρόκειται για έναν παίκτη που παρά τις όποιες δυνατότητες του δεν μπορεί να θεωρηθεί ηγέτης στη μεσαία γραμμή.

Στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή ο αριστερός μέσος που χρειάζεται η ομάδα και το ότι ο Πίντο το καλοκαίρι ανανέωσε για τρία χρόνια δεν αποδεικνύεται και η πιο καλή απόφαση. Όλα αυτά φυσικά είναι θέματα που θα απασχολήσουν και θα πονοκεφαλιάσουν αυτούς που έχουν την ευθύνη να διορθώσουν τον κακό προγραμματισμό της φετινής χρονιάς.

Εκτός ο Τσόρο, μέσα ο Δασκαλάκης
Η διάταση συνδέσμων αφήνει τον Τσόροβιτς εκτός πλάνων για τον αγώνα του Σαββάτου αφού θα πρέπει να ξεκουραστεί για λίγες μέρες. Ο Δασκαλάκης προπονείται κανονικά και θέτει υποψηφιότητα για εντεκάδα, ενώ το σίριαλ Σεγκιρί συνεχίζεται.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!