Χρονικά άκαιρο αλλά εξαιρετικά χρήσιμο

Ρίχνουμε ( και καλά κάνουμε) το βάρος και το ενδιαφέρον στο πως θα πάμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Σε κάποια φάση όμως, όλοι θα επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα και θα είμαστε ιδιαίτερα αγχωμένοι αν θα καταφέρουμε να ξαναπάρουμε την κορυφή. Χρονικά, είναι άκαιρο το σημερινό άρθρο, όμως συνηθίσαμε εδώ στο apoel.net να λειτουργούμε προειδοποιητικά και βλέπουμε αυτό το άρθρο εξαιρετικά χρήσιμο για το μέλλον. Επειδή είχαμε προ ενός περίπου μηνός κάνει μια αναφορά ότι δεν θα είναι τόσο εύκολα τα πράγματα, όσο τουλάχιστον κάποιοι πιθανόν να τα βλέπουν, επανερχόμαστε σήμερα και αναμένοντας τον πρώτο αγώνα με τους Νορβηγούς και σημειώνουμε κάποια δεδομένα.

Υπάρχει άλλωστε μια πρώτη εικόνα για κάποιες ομάδες και μπορεί ακόμα και ο πλέον μέτριος ποδοσφαιρικός αναλυτής να προχωρήσει σε συμπέρασμα. Ο ΑΠΟΕΛ έχει φτιάξει μια καλή ομάδα που πάντα μπορεί να γίνει καλύτερη. Δεν πρόκειται όμως να παίξουμε μόνοι μας στο πρωτάθλημα, ότι έγινε το 2010-11 όταν σαρώσαμε τα πάντα και πήραμε το πιο εύκολο πρωτάθλημα.

Έχουμε μια εικόνα που δείχνει ότι και η ΑΕΛ παραμένει καλή ομάδα και θα είναι δύσκολη λεία για όλους, έστω αν «πρακτικά» έχει ελάχιστες πιθανότητες να πιάσει ξανά το πρωτάθλημα.

Δείχνει πολύ δυνατή η Ανόρθωση. Και πρέπει να θυμόμαστε όλοι ότι αν διαθέτει καλή ομάδα που φαίνεται να διαθέτει θα βρει για στήριγμα το παρασκήνιο το οποίο την βοήθησε πολλές φορές στο παρελθόν. Η νέα επιτροπή διαιτησίας περιλαμβάνει δικούς της ανθρώπους και έχει επίσης ανθρώπους στην ΚΟΠ.

Η ομόνοια όσο ανύπαρκτη και αν είναι μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα και για τον ΑΠΟΕΛ τουλάχιστον θα σημαίνει ξανά ένας αντίπαλος που δεν θέλει να μας ξαναδεί πρωταθλητές. Δεν θα ασχοληθούμε με τις υπόλοιπες ομάδες παρόλο ότι βλέπουμε ΑΕΚ και Απόλλωνα να αλλάζουν προς το καλύτερο και θυμίζουμε επίσης πως πρόκειται για άλλες δύο ομάδες χωρίς εκτίμηση προς εμάς.

Ο ΑΠΟΕΛ έχει υποχρέωση σε κάθε πρωτάθλημα να είναι πολύ πιο δυνατός από τους άλλους γιατί σε ένα συναγωνισμό για το πρωτάθλημα κανένας δεν μας θέλει. Τα παραδείγματα στο παρελθόν είναι πολλά με πιο πρόσφατο το περσινό και τα ρεζιλίκια που έγιναν στο ΑΕΛ-Ανόρθωση που ήταν το πιο φιλικό παιχνίδι πρωταθλήματος. Θυμίζουμε ότι είχαμε αποκαλύψει πως μέρος εκείνης της φιλικής συνάντησης ήταν η συμφωνία να αναλάβει ο πρόεδρος της Ανόρθωσης μέρος του έργου στο γήπεδο της ΑΕΛ και να της παραχωρηθεί το Παπαδόπουλος για την Ευρώπη.

Επισημαίνουμε έγκαιρα κάποια πράγματα και ελπίζουμε να λειτουργήσουν σωστά στη δική μας ομάδα. Και όταν λέμε ομάδα, εννοούμε πρώτα τον Ιβάν να φτιάξει ένα δυνατό σύνολο, τη διοίκηση να προστατεύσει όσο καλύτερα την ομάδα και τον κόσμο να γίνει

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!