Ωραιοποιημένη ενσωμάτωση

Η ανοχή σε κάποια μικρά και μεγάλα πράγματα μας έφερε στη σημερινή αδιέξοδη κατάσταση. Ένα από τα πιο βασικά είναι η προσπάθεια να παρουσιαστεί το συμβούλιο Ερωτοκρίτου ως μια καλοκουρδισμένη μηχανή που διεκπαιρεώνει τα πάντα άψογα και σε χρόνο ρεκόρ. Οι υπερβολές και η απόκρυψη της πραγματικότητας είναι ένα χαρακτηριστικό που πλέον έχει γίνει αντιληπτό από τον κόσμο. Ενημερωθήκαμε σήμερα πως ο αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος θα ενσωματωθεί στην αποστολή σε κάποια φάση μετά που η ομάδα θα πάει στο Ισραήλ. Η πραγματικότητα είναι ότι στη δύσκολη και κρίσιμη αυτή χρονική στιγμή για την ομάδα μας ο πρόεδρος απουσιάζει εδώ και μέρες στη Ρωσία για προσωπικούς λόγους και ο αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος βρίσκεται στην Ελλάδα για να παρακολουθήσει τον αποψινό αγώνα του Ολυμπιακού.

Υπό διαφορετικές συνθήκες τα ταξίδια των κορυφαίων , σε ένα ομολογουμένως αδύνατο συμβούλιο, στελεχών θα περνούσαν απαρατήρητα αλλά σήμερα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Τα συχνά κρούσματα απειθαρχίας και η άγνοια του προπονητή για πολλά και βασικά πράγματα, πηγάζουν από το ότι η διοίκηση δεν έχει καταφέρει εδώ και μήνες να δώσει το πραγματικό στίγμα και να επιτελέσει τον εποπτικό ρόλο που οφείλει.

Εδώ και καιρό φαίνεται ότι το πράγμα δεν πάει καλά γεγονός που επιβεβαιώθηκε με τα όσα είδαμε στο Τσίρειο. Ούτε αυτό όμως δείχνει ικανό να πείσει ότι ο τρόπος που ενεργεί η διοίκηση είναι λανθασμένος. Μοιραία ο Τάκης Αντωνίου προσπαθεί με δηλώσεις στα μμε και με διάφορους άλλους τρόπους να σώσει ότι σώζεται.

Επιμένουμε ότι το μοντέλο κατέρρευσε και πως ο κόσμος θα στηρίξει τον Ερωτοκρίτου αν αυτός κάνει τις σωστές διορθωτικές κινήσεις.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!