Ώρα για αποδείξεις

H προσγείωση από τη Βαρκελώνη ήταν δύσκολη και οφείλουμε να μην είναι και ανώμαλη. Ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να δείξει χαρακτήρα, ωριμότητα και ετοιμότητα για να κάμψει την αντίσταση που θα του προβάλει απόψε η Αγία Νάπα. Το πρώτο τεστ με την Αεκ μετά την τεσσάρα επί της Άαλμποργκ ήταν καλό και το ζητούμενο είναι να πετύχουμε ακόμα μια νίκη σήμερα. Ο βαθμός δυσκολίας περιστρέφεται κυρίως γύρω από τη δεδομένη δυσκολία να αφήσουν πίσω τους οι παίκτες τα συναισθήματα που άφησε η εμπειρία του αγώνα με την Μπαρτσελόνα. Οι παίκτες με πρώτο και καλύτερο τον Πάρντο δείχνουν να αντιλαμβάνονται τη σημασία κατάκτησης του πρωταθλήματος και πως αυτή έχει ήδη ξεκινήσει οπότε δεν υπάρχει πολυτέλεια για χαλάρωση. Πέραν του Πάρντο όμως σημαντικό ρόλο έχουν να διαδραματίσουν όλοι όσοι συμμετείχαν στην προ τριετίας συμμετοχή στους ομίλους και βιώσαν τις δυσκολίες.

Με αλλαγές η 11αδα

Η ανάγκη για ροτεϊσον μετά τα απίστευτα χιλιόμετρα που διένυσαν κάποιοι παίκτες στο Καμπ Νου είναι επιβεβλημένη και το ζητούμενο είναι να γίνει με τρόπο που να μην επηρεάσει τις ισορροπίες και την ανάγκη να διασπάσουμε την πολυπρόσωπη άμυνα της Αγίας Νάπας.

Η λογική λέει ότι οι Καρλάο, Ντε Βινσέτι και ένας εκ των Μοράις ή Βινίσιους θα μείνουν στον πάγκο. Πέραν αυτών ο Δώνης θα πρέπει να αποφασίσει και για τον Αλωνεύτη ενώ η απουσία του Αντωνιάδη φέρνει ακόμα πιο κοντά τον Ρίισε στην πρώτη του συμμετοχή.

Με αυτά τα δεδομένα οι Γκόμες, Εφραίμ, Μαντούκα, Κακά και Χαραλαμπίδης συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες να είναι στο αρχικό σχήμα.

Γίνεται αντιληπτό ότι πρόκειται για παίκτες που μπορούν και με το παραπάνω να ανταπεξέλθουν. Ο ΑΠΟΕΛ έχει το πληρέστερο και ποιοτικότερο ρόστερ, κάτι όμως που θα πρέπει να αποδεικνύει και στην πράξη κάθε αγωνιστική.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!