Άρχισε η παρέλαση ονομάτων

Μπορεί να βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν την έναρξη των πλει οφς αλλά με όλα σχεδόν να έχουν κριθεί το ενδιαφέρον των περισσοτέρων άρχισε να στρέφεται στο μεταγραφικό παζάρι. Χτες διέρρευσαν δυο ονόματα που απασχολούν την επιτροπή προγραμματισμού και τον Ιβάν Γιοβάνβιτς, αυτά των Αρούνα Μπαμπανγκίντα (από protathlima.com) και του Εντουάρτο Μοντόγια (από kerkida.net). Πιο έντονο μπορεί να θεωρηθεί το ενδιαφέρον για τον παίκτη του Απόλλωνα για το οποίο κάναμε αναφορά την περασμένη εβδομάδα όταν γράφαμε για μεσοεπεθιτικό για τον οποίο ο προπονητής μας έχει δώσει τη συγκατάθεση για να αποκτηθεί. Με τον Μπαμπανγκίντα έχουν γίνει μάλιστα συναντήσεις και παρά το ότι ο παίκτης ήταν έτοιμος σε αυτές να υπογράψει με την ομάδα κάτι τέτοιο δεν έγινε. Για τον παίκτη φαίνεται να υπάρχει ενδιαφέρον και από την Ανόρθωση, ενώ και οι δυο ομάδες φαίνεται να κάνουν δεύτερες σκέψεις λόγω του υψηλού κασέ του παίκτη. Το τι εξέλιξη θα έχει το θέμα είναι άγνωστο στο παρόν στάδιο αφού ήδη το οικονομικό άρχισε να παίζει κάτι περισσότερο από καθοριστικό ρόλο στο αν θα πραγματοποιηθούν κάποιες κινήσεις.

Παρόλο που ο Μπαμπαγκίντα δεν είναι επιθετικός που θα δώσει αξιόπιστες λύσεις στο σκοράρισμα είμαστε αναγκασμένοι να θυμίσουμε την περσινή ολιγωρία και αναποφασιστικότητα στο θέμα Σόσιν, η οποία στη συνέχεια μας στοίχισε πάρα πολύ. Μπορεί λοιπόν να βρισκόμαστε ακόμα στον Απρίλιο αλλά η ικανότητα εντοπισμού αξιόλογων ποδοσφαιριστών αλλά και η δυνατότητα να εξασφαλίσουμε τις υπογραφές τους θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό και την επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά. Οι διοικήσεις των αντιπάλων μας δηλώνουν έτοιμες να δαπανήσουν τα χρήματα που απαιτούνται για να ισχυροποιηθούν και εμείς επειδή δε θέλουμε λόγια θα αναμένουμε τις πράξεις του Ζιβανάρη και των συνεργατών του.

>

Όσον αφορά την περίπτωση του Μοντόγια είναι επίσης ένα από τα ονόματα που αξιολογούνται και με τον αντιπρόσωπο του παίκτη έχουν γίνει κάποιες προκαταρτικές επαφές στο τελευταίο ταξίδι του Ηλιάδη στην Αθήνα.

Σάββατο το Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ
Για το Σάββατο στις 5.30 το απόγευμα ορίστηκε ο αγώνας μας το ποδοσφαιρικό παράρτημα του ΑΚΕΛ ο οποίος θα κρίνει σε ένα τεράστιο βαθμό τη δεύτερη θέση. Με νίκη η τουλάχιστον ισοπαλία διατηρούμε το σημαντικό προβάδισμα και αυτή τη φορά δεν θα υπάρχουν δικαιολογίες για κανέναν από εμάς. Στα θετικά της δεύτερης προσπάθειας μέσα σε λίγες μέρες είναι ότι οι τραυματίες δείχνουν να πηγαίνουν καλύτερα, αλλά με όλα τα απρόοπτα που συμβαίνουν κανείς δεν μπορεί να πει κάτι με σιγουριά.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!