Με σημαντικές απουσίες για τη νίκη

Η χτεσινή μέρα επιφύλαξε ακόμα μια αρνητική εξέλιξη μετά την προχτεσινή που έθεσε εκτός μάχης τον Ζε Κάρλος, αφού μαζί του προστέθηκε και ο Χρίστος Κόντης. Ο Έλληνας μεσοαμυντικός εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις που δεν του επιτρέπουν να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς και δεν μπορεί να υπολογίζεται. Η απουσία του Κόντη δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα στη δεξιά πλευρά αφού αναγκάζει τον Γιοβάνοβιτς να επιστρατεύσει τον Μοράις με την ελπίδα ότι θα μπορέσει να ανταποκριθεί στη δύσκολη αποστολή που θα έχει.

Στα ευχάριστα περνά η ετοιμότητα των Μιχαήλ και Χαραλαμπίδη των οποίων η επάνοδος σε συνδυασμό με αυτή του Σατσιά θα δώσει στην ομάδα μας την ισχύει που θα χρειαστεί στο νευραλγικό χώρο του κέντρου. Η απουσία του Ζε Κάρλος αναγκάζει τον προπονητή μας να βρει τον αντικαταστάτη του και το πιο πιθανό σενάριο είναι να δούμε τον Πίντο να πλαισιώνει τους υπόλοιπους στη μεσαία γραμμή.

Με τον Μαχλά μοναδικό προωθημένο το ζητούμενο θα είναι η σωστή λειτουργία της μεσαίας γραμμής έτσι ώστε να είμαστε απειλητικοί και να δίνονται στον Έλληνα επιθετικό τα απαραίτητα στηρίγματα. Της αμυντικής γραμμή αναμένεται να ηγηθούν οι Σεγκιρί και Φλορέα οι οποίοι έχουν στα πόδια τους το ενενηντάλεπτο με την ΑΕΛ και το Σάββατο θα πρέπει να δείξουν ακόμα μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας.

>

Η νίκη είναι ο μοναδικός στόχος κάτι που επιβεβαίωσε και ο προπονητής μας στη χτεσινή δημοσιογραφική διάσκεψη. Παράλληλα ο Ιβάν δεν θέλησε να παρουσιάσει τον αγώνα ως ευκαιρία εκδίκησης για την τελευταία μας ήττα, σε μια προσπάθεια να μην φορτώσει τους παίκτες του με άγχος.

Στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας καθοριστικό ρόλο αναμένεται να παίξει και ο κόσμος αφού μια γεμάτη κερκίδα μπορεί να στείλει το σύνθημα νίκης. Μέχρι στιγμής η κίνηση των εισιτηρίων δεν είναι η αναμενόμενη ιδιαίτερα στην αγορά του πακέτου αλλά από τι στιγμή που είμαστε της τελευταίας στιγμής εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα διαθέσουμε τα εισιτήρια που μας αναλογούν.

Προσοχή στον Καζναφέρη
Μια άλλη παράμετρος που μπορεί να παίξει το δικό της ρόλο στην έκβαση του ντέρπι είναι η διαιτησία. Παρόλο που όλοι το απεύχονται, οι ποδοσφαιριστές μας πρέπει να είναι προσεκτικοί. Ο Καζναφέρης φημίζεται για την αυστηρότητα του κάτι που γνωρίζουν από πρώτο χέρι ο προπονητής μας και οι Έλληνες ποδοσφαιριστές μας.

Αρχή με στόχο το διπλό
Σήμερα στις 7.30 στο κοινοτικό του Στροβόλου αρχίζει η μεγάλη προσπάθεια της καλαθοσφαιρικής μας ομάδας για κατάκτηση του πρωταθλήματος. Όπως είναι γνωστό η παρουσία οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας απαγορεύεται έτσι οι οπαδοί μας θα αρκεστούν στην παρακολούθηση του αγώνα από την τηλεόραση. Νίκη μέσα στην έδρα του αντιπάλου μας θα θέσει τις βάσεις για την εκπλήρωση του πολυπόθητου στόχου.

Σε μια άλλη εξέλιξη επιβεβαιώθηκε και επίσημα ότι ο δεύτερος αγώνας την Τρίτη θα διεξαχθεί στο κλειστό του Αγίου Δομετίου.

Όλα για την κούπα
Οι τελικοί ξεκινούν και ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή του στο θρόνο της κυπριακής καλαθόσφαιρας.

Η bwin, χορηγός της καλαθοσφαιρικής ομάδας του ΑΠΟΕΛ, δεν μπορούσε παρά να δηλώσει παρόν σε αυτή την μεγάλη αναμέτρηση μεταξύ των ομάδων της Λευκωσίας. Η bwin δίνει την δυνατότητα σε όλους τους φίλους της κυπριακής καλαθόσφαιρας και τους οπαδούς των δύο ομάδων να στοιχηματίσουν στην ομάδα τους σε μια σειρά από αποδόσεις που προσφέρει στην πλατφόρμα της.

Η bwin, χορηγός της καλαθοσφαιρικής ομάδας του ΑΠΟΕΛ, δεν μπορούσε παρά να δηλώσει παρόν σε αυτή την μεγάλη αναμέτρηση μεταξύ των ομάδων της Λευκωσίας. Η bwin δίνει την δυνατότητα σε όλους τους φίλους της κυπριακής καλαθόσφαιρας και τους οπαδούς των δύο ομάδων να στοιχηματίσουν στην ομάδα τους σε μια σειρά από αποδόσεις που προσφέρει στην πλατφόρμα της.

Πέραν από την πρόβλεψη του νικητή του αγώνα, μπορεί κάθε μέλος να επιλέξει και διάφορα άλλα στοιχήματα που κάνουν το παιχνίδι ακόμα πιο ενδιαφέρων. Πιο κάτω μπορείτε να δείτε μερικά από αυτά:

Στοίχημα νίκης

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!