Άστρο λαμπρό μας οδηγεί

Το ΑΠΟΕΛ επέστρεψε με πειστικό τρόπο στις επιτυχίες κάνοντας έναν αγώνα που είχε τις δικές του δυσκολίες να φανεί εύκολος. Η κλάση συγκεκριμένων παικτών έπαιξε καταλυτικό ρόλο για να πάρουμε από το πρώτο ημίχρονο προβάδισμα δυο τερμάτων το οποίο αποδείχτηκε αρκετό αφού στο δεύτερο ημίχρονο διαφυλάξαμε το 0-2 με σχετική ευκολία. Το στραβοπάτημα στο Τσίρειο για το οποίο ευθύνεται και ο διαιτητής του συγκεκριμένου αγώνα ανήκει και επίσημα στο παρελθόν και το +5 από τη δεύτερη Ομόνοια διατηρήθηκε και στην πρώτη αγωνιστική του δευτέρου γύρου. Οι προοπτικές της ομάδας μας είναι οι καλύτερες δυνατές αφού όλοι βλέπουν ότι διαθέτουμε μια ομάδα που μπορεί να ξεπερνά τις όποιες προκλήσεις. Το ΑΠΟΕΛ αποδεικνύεται μια πολύ καλά δουλεμένη ομάδα η οποία καταφέρνει να βρίσκει τους τρόπους να παίρνει στις πλείστες των περιπτώσεων αυτό που θέλει ανεξαρτήτως προσώπων. Ο ρέκορντμαν πλέον  Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει δημιουργήσει ένα ικανότατο ρόστερ το οποίο οδηγεί με επιτυχία στον τελικό προορισμό.

Ο Μαρσίνιο επέστρεψε δυναμικά και μας θύμισε πως μπορεί με μια και μόνο ενέργεια του να ξεκλειδώσει την όποια αμυντική διάταξη αφού πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει την ικανότητα να βλέπει χώρους και να στέλλει την μπάλα εκεί που για άλλους φαντάζει ανέφικτο. Η επιστροφή του έφερε και την αναμενόμενη αλλαγή στη διάταξη αφού προτιμήθηκε το 4-5-1 ή 4-2-3-1 όπως το προτιμούν κάποιοι. Ο Σολάρι αν και έχασε κάποιες ευκαιρίες έδειξε ότι έχει την ικανότητα να βρίσκεται στο σωστή σημείο την κατάλληλη στιγμή κάτι που του επιτρέπει να δημιουργεί και να τελειώνει φάσεις. Από την άλλη το ότι ο Αλμέιδα έμεινε στον πάγκο δείχνει την ποιότητα και πληθώρα επιλογών που έχουμε στην μεσοεπιθετική γραμμή.

Το ΑΠΟΕΛ δεν πρόκειται να πάρει ποτέ τα εύκολα σφυρίγματα πέναλτι που δίνονται στην ομόνοια οπότε με ακόμα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και καλή απόδοση καλούμαστε να συνεχίσουμε την πορεία στο δεύτερο γύρο. Το Σάββατο η αντιπαθέστατη ΕΝΠ έρχεται στη Λευκωσία και οι αναμνήσεις από τους μεταξύ μας αγώνες στην έδρα τους πρέπει να αποτελέσουν το καλύτερο ντομπάρισμα για όλους μας. Οι κούλλουφοι με πρωτεργάτη τον Σπύρου ξεσκίζονται και δυστυχώς καταφέρνουν να μας στερούν τη νίκη μέσα στην έδρα τους κάτι που απαγορεύεται να γίνει στο ΓΣΠ. Η ήττα στον αγώνα του πρώτου μας πλήγωσε και ήρθε η ώρα να τους πληρώσουμε με το ίδιο νόμισμα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!