Όπλο η ομοιογένεια

Οι απαιτητικοί οπαδοί μας περιμέναν περισσότερα όσον αφορά την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας και κυρίως στο κομμάτι της έγκαιρης ολοκλήρωσης της. Η προσθήκη του επιθετικού που θέλαμε και έχουμε μεγάλη ανάγκη δεν έγινε ακόμα και πλέον γίνεται αντιληπτό ότι θα πρέπει να κουμαντάρουν οι υφιστάμενοι παίκτες. Στην προσπάθεια αυτή η ομοιογένεια είναι ένα στοιχείο που πρέπει να λειτουργήσει υπέρ μας ενόψει του καθοριστικού 3ου προκριματικού. Ανεξαρτήτως αντιπάλου ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να εκμεταλλευτεί ότι η αρχική του 11αδα θα αποτελείται στη συντριπτική της πλειοψηφία από παίκτες που αγωνίζονται μαζί εδώ και ένα χρόνο. Με τα σημερινά δεδομένα ο μόνος νέος παίκτης στην 11αδα της 29ης Ιουλίου θα είναι ο Κρλάο.

Ο Βραζιλιάνος για καλή μας τύχη είναι από την αρχή της προετοιμασίας με την ομάδα και μέχρι τον πρώτο αγώνα θα «δέσει» με τους υπόλοιπους και κυρίως με τον Αμορίν με τον οποίο θα αποτελέσουν τον δίδυμο στο κέντρο της άμυνας. Όπως τονίζουμε κατά καιρούς είναι σημαντικό και το στοιχείο ότι μιλούν την ίδια γλώσσα.

Ο Δώνης λοιπόν καλείται να παρουσιάσει ένα σύνολο έτοιμο που θα μπορέσει να βγάλει με μεγαλύτερη ευκολία τα πράγματα που πρέπει μέσα στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να βρεθούμε στα play offs του Champions League.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!