Αγώνας δρόμου για τραυματίες

Η διακοπή του πρωταθλήματος ήρθε την πιο κατάλληλη στιγμή για την ομάδα μας αφού οι τραυματισμοί αρκετών παικτών περιορίζουν τις επιλογές του Μαρίνου Ουζουνίδη σε μεγάλο βαθμό. Μπορεί λοιπόν να απουσιάζουν οι διεθνείς και ο Ζε Κάρλος να θεωρείται σίγουρος απών για τον αγώνα με την Ανόρθωση αλλά όλοι οι άλλοι κάνουν αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμοι…

Μαρίνος Σατσιάς
Αρχίζουμε από τον αρχηγό του ΑΠΟΕΛ του οποίου η απουσία είναι κάτι περισσότερο από εμφανής. Η απουσία του φυσικού ηγέτη της ομάδας επηρε΄ζει αρνητικά τόσο ψυχολογικά όσο και αγωνιστικά. Σε έναν αγώνα όπου η ψυχολογία και ο τσαμπουκάς σχετίζονται άμεσα με το αποτέλεσμα η παρουσία του Μαρίνου θα είναι βαρόμετρο. Τα πράγματα δεν είναι εύκολα και αν τελικά ο προπονητής ρίξει τον Σατσιά στον αγωνιστικό χώρο θα οφείλεται λόγω του χαρακτήρα και της θέλησης του παίκτη. Αγωνιστικά η μακρά αποχή είναι παράγοντας που δημιουργεί σοβαρές ανησυχίες αφού κάνει το ενδεχόμενο υποτροπής ορατό. Εδώ πρέπει να πούμε ότι η επιστροφή του Σατσία μπορούσε να γινόταν νωρίτερα αλλά ήδη έχει πάθει μια υποτροπή.

Μιχάλης Καψής
Θλάση πρώτου βαθμού ήταν η διάγνωση του ιατρού της Εθνικής Ελλάδος και από σήμερα ο καλύτερος μας αμυντικός ξεκινά αγώνα δρόμου για να προλάβει τον αγώνα με την Ανόρθωση. Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του αφού το τραύμα του θέλει χρόνο και το οποιδήποτε ρίσκο μπορεί να τον αφήσει εκτός πλάνων για μήνες. Αν λοιπόν δεν μπει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων τη Δευτέρα θεωρείται απίθανο να αγωνιστεί στο Παπαδόπουλος.

Μιχάλης Μορφής
Το γεγονός ότι ήταν στην αποστολή εναντίον της Δόξας δείχνει ότι έχει ξεπεράσει το πρόβλημα και είναι έτοιμος. Το μπαλάκι πλέον είναι στον προπονητή που καλείται να αποφασίσει αν θα συνεχίσει με τον Νικολόσκι ή αν θα επαναφέρει τον Μιχάλη κάτω από τα δίκτυα.

Ντα Κόστα
Φαίνεται ότι θα είναι έτοιμος μέχρι τον αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής, αλλά ρεαλιστικά δεν είναι ανάμεσα στις επιλογές του προπονητή όσον αφορά το αρχικό πλάνο. Μόνον εάν χρειαστεί μπορεί να του δοθεί μικρός χρόνος συμμετοχής. Σημασία πάντως έχει να αποθεραπευτεί πλήρως αφού η μακρά αποχή του Ζε Κάρλος ίσως τον κάνει πιο χρήσιμο από ότι υπολόγιζαν κάποιοι.

Ζε Κάρλος
Βρίσκεται όπως είναι γνωστό στη Βραζιλία και όλοι ελπίζουν ότι οι ιατροί αλλά και ο ίδιος θα αντιμετωπίσουν σωστά και με σοβαρότητα το θέμα του τραυματισμού του. Κάθε μέρα που περνά είναι σημαντική και ο Ζε Κάρλος πρέπει να μπει σε ένα πρόγραμμα αποθεραπείας έτσι ώστε να είναι έτοιμος το συντομότερο δυνατό.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!