Αγώνας ορόσημο

Χωρίς καμία δόση υπερβολής το ΑΠΟΕΛ βρίσκεται λίγες ώρες μακριά από τον πιο κρίσιμο φετινό αγώνα πρωταθλήματος. Και αυτό γιατί με νίκη επί του Ερμή μειώνουμε τη διαφορά από τους βασικούς ανταγωνιστές μας στο φυσιολογικό επίπεδο των τριών βαθμών. Το ενδεχόμενο και μόνο προκαλεί αναστάτωση στο ποδοσφαιρικό παράρτημα του ΑΚΕΛ αφού μόνον έτσι εξηγείται το κλαψούρισμα τους για τη διαιτησία. Εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κάποιος ότι νίκη το βράδυ της Δευτέρας και στη συνέχεια διακοπή θα βοηθήσει στα μέγιστα έτσι ώστε να ξεκουραστούν κάποιοι και να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς τους άλλοι.

Ο αγώνας με τον Ερμή δε θα είναι εύκολος και μόνο αν παρουσιαστούμε σοβαροί και πιάσουμε καλή απόδοση θα τους κερδίσουμε. Όπως στον αγώνα με την Πάφο θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με νέο προπονητή στον πάγκο της γεγονός που πάντα επηρεάζει θετικά τον αντίπαλο. Αγωνιστικά θα έχουμε τη γνωστή πρόκληση να βρούμε τον τρόπο να διασπάσουμε την αντίπαλη άμυνα η οποία θα αποτελείται από οκτώ ή και περισσότερους ποδοσφαιριστές. Η απουσία των Σικορά και Ζεβλάκοφ στερεί από τον Γιοβάνοβιτς δύο καλές μονάδες αλλά θα πρέπει να βρεθεί ο τρόπος να διασπάσουμε την αντίπαλη άμυνα και να σημειώσουμε τα τέρματα που θα φέρουν τη νίκη.

Πέραν των γνωστών απουσιών το βράδυ της Κυριακής διέρρευσε και το ότι οι Πουρσαϊτίδης και Γκριτσάροφ είναι τραυματίες και δεν θα μπορέσουν να βοηθήσουν. Όπως προέκυψε με καθυστέρηση πολλών ημερών οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές τραυματίστηκαν στον αγώνα με την Τσέλσι αλλά δεν υπήρξε καμία επίσημη ενημέρωση για τη σημαντική αυτή εξέλιξη. Δε γνωρίζουμε εάν οι ποδοσφαιριστές προσπάθησαν να αποκρύψουν το πρόβλημα τους ή εάν τεχνική ηγεσία και ιατρικό τιμ έλπιζαν σε κάποιο θαύμα αλλά ότι και αν συμβαίνει κανείς δεν πρέπει να αισθάνεται άνετα.

Με αυτά τα δεδομένα ο Γιοβάνοβιτς θα ανακατέψει καλά τα λίγα χαρτιά που έχει και θα ελπίζει ότι οι ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν θα ανταπεξέλθουν και δεν θα τραυματιστούν. Ο Μοράις θα κληθεί να δώσει λύσεις στο κέντρο της άμυνας ενώ ο Ηλία θα πάρει θέση στο δεξιό άκρο της άμυνας. Η επιστροφή του Μιροσάβλιεβιτς ο οποίος θα είναι στην κορυφή της επίθεσης έρχεται την καλύτερη στιγμή αφού έχει στα πόδια του και τον αγώνα με την Τσέλσι και το ζητούμενο είναι να έχει τα στηρίγματα που θα χρειαστεί. Σε αυτό καταλυτικό ρόλο θα παίξει η παρουσία των Κοσόφσκι, Πίντο και Χαραλαμπίδη οι οποίοι εφόσον αγωνιστούν θα πρέπει να πάρουν τις απαραίτητες πρωτοβουλίες.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!