Αγώνας CL, όχι φιέστα

Μερίδα του τύπου αποφάσισε ότι ο αυριανός αγώνας θα είναι μια φιέστα όπως αυτές που κάνουμε στον αγώνα που κατακτούμε και μαθηματικά το πρωτάθλημα. Κάτι τέτοιο όμως δεν θα συμβεί αφού ούτε κάποιο τελετουργικό θα υπάρξει, ούτε οι ποδοσφαιριστές θα κατεβούν στον αγωνιστικό χώρο με τέτοια μυαλά. Ο ΑΠΟΕΛ πέτυχε με την ολοκλήρωση της 5ης αγωνιστικής το ακατόρθωτο εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή του στους 16. Πρόκειται για την μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία του κυπριακού ποδοσφαίρου αλλά την Τρίτη στις 9.45 ο στόχος του Γιοβάνοβιτς και των ποδοσφαιριστών είναι ακόμα μια νίκη! Όλοι στον Αρχάγγελο θέλουν να διατηρηθούμε στην 1η θέση έτσι ώστε να έχουμε μια λιγότερο δύσκολη κλήρωση στην επόμενη φάση. Όπως είναι γνωστό μόνο με νίκη εξασφαλίζουμε την πρώτη θέση χωρίς να μας ενδιαφέρει τι θα γίνει στο Πόρτο-Ζενίτ. Υπάρχει και το σενάριο που μας επιτρέπει να έρθουμε και ισοπαλία νοουμένου ότι ο αγώνας στην Πορτογαλία θα λήξει ισόπαλος ή θα κερδίσει η Πόρτο. Θεωρητικά ο ΑΠΟΕΛ βολεύεται και με το Χ αλλά ο Γιοβάνοβιτς με την τακτική που εφάρμοσε με επιτυχία στους εντός έδρας αγώνες θα επιδιώξει τη νίκη.

Στη σημερινή τελευταία προπόνηση θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του Πίντο ο οποίος δέχτηκε το γνωστό πλέον χτύπημα στον αγώνα της Παρασκευής αλλά κάθε μέρα η κατάσταση του βελτιώνεται και αύριο αναμένεται να πάρει θέση στο αρχικό σχήμα. Ο Σολάρι θα είναι επίσης στο αρχικό σχήμα για δεύτερη φορά σε φετινό ευρωπαϊκό αγώνα (εντός με Σλόβαν ο πρώτος) αφού ο Αλμείδα ακολουθεί εδώ και μέρες συντηρητικό πρόγραμμα με την ελπίδα να προλάβει τον αγώνα με την Ομόνοια.

Το ΓΣΠ θα είναι και πάλι κατάμεστο αφού ο κόσμος θέλει να ζήσει και πάλι μαγικές στιγμές. Το σπουδαιότερο όμως είναι πως ανεξαρτήτως αποτελέσματος το ραντεβού μας θα ανανεωθεί για έναν ακόμα τουλάχιστον αγώνα το 2012. Μόνο ο ΑΠΟΕΛ… Επετειακά wallpapers για να φτιαχτείτεΤα λόγια είναι περιττά. Δείτε όλα τα wallpapers εδώ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!