Αιμοληψία για τον συνάνθρωπο μας

Όπως και προ δεκαημέρου έτσι και τώρα ο Ζε Κάρλος πήρε το ιατρικό οκ έτσι ώστε να μπει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων γεγονός που στέλνει το μήνυμα ότι η επιστροφή του Βραζιλιάνου στην ομάδα πλησιάζει. Όπως είναι γνωστό τα ίδια δεδομένα υπήρχαν και πριν τον αγώνα με τον Απόλλωνα αλλά κάποιες ενοχλήσεις ήταν αρκετές για να ανατρέχουν τα τότε δεδομένα. Η κατάσταση φαίνεται να έχει ξεκαθαρίσει και οι πιθανότητες να δούμε τον επιθετικό στην αποστολή την Κυριακή είναι μεγάλες. Έχουν περάσει δυο μήνες από την ημέρα τραυματισμού του Ζε Κάρλος και παρόλο που ο Μαχλάς έκανε πολύ καλή δουλειά η επάνοδος του θα βοηθήσει την ομάδα μας στα μέγιστα.

Κατά τα άλλα τα μικροπροβλήματα των Φερναντές, Μιχαήλ και Πίντο δε θεωρούνται ιδιαίτερα σοβαρά σε βαθμό που να προκαλούν ανησυχίες στον Ουζουνίδη. Οι πιο πάνω παίκτες προπονήθηκαν ατομικά την Τρίτη και από σήμερα θα μπουν σε πιο έντονους ρυθμούς προπονήσεων. Για τον μόνο που υπάρχουν σοβαρές επιφυλάξεις είναι για τον Πίντο ο οποίος έχασε αρκετές προπονήσεις και θεωρείται δύσκολο να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Παρόλο που είναι νωρίς εκτιμάται ότι δύσκολα θα γίνουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα. Στην αμυντική γραμμή το δίδυμο Καψής-Σεγκιρί δε θα αλλάξει όπως και τα δυο άκρα. Εκεί που μπορεί να υπάρξει διαφοροποίηση είναι στο χώρο του κέντρου αν ο προπονητής προτιμήσει να αφήσει τον Λουκά στον πάγκο.

Το πλάνο του Ουζουνίδη θα έχει σαν μοναδικό στόχο τη νίκη και ανεξαρτήτως του ποιοι θα το αποτελούν η ομάδα αναμένεται και θα πρέπει να έχει επιθετικούς προσανατολισμούς. Απέναντι σε μια ομάδα που θα προσέξει ιδιαίτερα την αμυντική της γραμμή τα στηρίγματα στον Μαχλά θα πρέπει να έντονα.

Ασταμάτητοι στο μπάσκετ
Το εντυπωσιακό σερί της καλαθοσφαιρικής μας ομάδας συνεχίστηκε με νέο θύμα αυτή τη φορά την ΑΕΚ. Αγωνιζόμενοι λόγω τιμωρίας στη Λεμεσό επικρατήσαμε με 101-93. Ο εφησυχασμός που έφερε η διαφορά των 21 πόντων λίγο έλειψε να στοιχίσει αφού η ομάδα της Λάρνακας μείωσε στους 3 πόντους αλλά στο τέλος δεν έγινε η έκπληξη.

Δεκάλεπτα: 25-22, 50-37, 80-71, 101-93

ΑΠΟΕΛ:
Βαν Ντόρπε 10, Σερδάρης 3(1), Στόουκς 22(3), Μιτσέτα 4, Οτσόκολιτς 6, Ραντούνοβιτς 26(2), Γουίλερ 17(5), Παντούρης 7(1), Ιβάνοβιτς 2, Γκαρσία 4

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!