ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ

Εκεί που χαρήκαμε για την πιθανή επιστροφή του Ζε Κάρλος, άρχισε το άγχος όσον αφορά την κατάσταση του Φερναντές, ο οποίος ούτε και χτες προπονήθηκε και η συμμετοχή του πλέον στον αγώνα της Κυριακής είναι αμφίβολη. Κάτω από αυτά τα δεδομένα η προπόνηση της Πέμπτης θα κρίνει πολλά αφού αν ο Πορτογάλος μπορέσει να προπονηθεί θα αυξηθούν οι πιθανότητες συμμετοχής του. Σε διαφορετική περίπτωση ο Ουζουνίδης θα πρέπει να αρχίσει από αύριο κιόλας να καταστρώνει πλάνο χωρίς την παρουσία του Φερναντές.

Κάτω από αυτά τα δεδομένα η παρουσία του Πίντο αποκτά μεγαλύτερη σημασία, όπως επίσης και του Χρύση Μιχαήλ, αφού ένας ή και δύο μπορεί να αγωνιστούν. Η πιθανή απουσία του Φερναντές είναι ένα κίνητρο και πρόκληση για την ομάδα μας έτσι ώστε να δείξει ότι μπορεί να ανταπεξέρχεται και όταν ακόμα της λείπουν παίκτες-κλειδία. Στη σημερινή προπόνηση θα επιχειρήσει να συμμετάσχει σε φουλ ρυθμούς και ο Σεγκιρί ο οποίος χτες δεν προπονήθηκε.

Αρχή του τέλους για Μοραίς
Από τη στιγμή που του δόθηκαν ευκαιρίες και για διάφορους λόγους δεν τις εκμεταλλεύτηκε ήταν αναπόφευκτο να πάρει μόνιμη θέση στον πάγκο. Τώρα ένας πόνος δεν του επιτρέπει καν να προπονείται γεγονός που τον στέλνει στις κερκίδες και το ενδεχόμενο πρόωρου διαζυγίου δεν μπορεί να αποκλειστεί.

ΑΠΟΕΛ ετών 81
Σήμερα συμπληρώνονται ογδόντα ένα χρόνια ένδοξης ιστορίας από την ημέρα ίδρυσης της αγαπημένης μας ομάδας. Στις 8 Νοεμβρίου του 1926 ο Γεώργιος Πουλίας, ίδρυσε το πιο ένδοξο σωματείο της Κύπρου, του οποίου τα κατορθώματα συνεχίζονται. Πέρσι καταφέραμε να συνοδεύσουμε τα σημαδιακά ογδοντάχρονα της ομάδα μας με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και αν φέτος καταφέρουμε να πανηγυρίσουμε και δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα θα είναι η πιο χρυσή διετία στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!