ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΠΟΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Η Ακαδημία ΑΠΟΕΛ Καλαθοσφαίριση μετά τις περσινές επιτυχίες θα συνεχίσει και στην νέα περίοδο 2010-11 το έργο της. Λειτουργούν τμήματα υποδομής για αγόρια και κορίτσια, όλων των ηλικιών και επιπέδων, ενώ η ευελιξία που διακρίνει το πρόγραμμα παρέχει τη δυνατότητα στα παιδιά να συμμετέχουν στις προπονήσεις των τμημάτων τους ανάλογα με τις προσωπικές τους υποχρεώσεις.

Δικαίωμα εγγραφής στην Ακαδημία έχουν όλα τα παιδιά ηλικίας 5-16 ετών, ενώ σε κάθε αθλητή με την εγγραφή του στην Ακαδημία, δίνεται πλούσιο αθλητικό υλικό για την ομοιόμορφη συμμετοχή του στις προπονήσεις και αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Παράλληλα, οι αθλητές της Ακαδημίας απολαμβάνουν ιδιαίτερες παροχές και προνόμια. Έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν δωρεάν όλους τους εντός έδρας αγώνες των ομάδων του ΑΠΟΕΛ σε καλαθοσφαίριση ενώ δικαιούνται εκπτώσεις σε διάφορα καταστήματα. Όλα τα τμήματα προπονούνται σε γυμναστήρια με κλειστές αίθουσες,

Τα τμήματα μας έχουν στελεχωθεί έγκαιρα με καλούς προπονητές: Όλοι οι προπονητές μας έχουν εργαστεί αρκετά χρόνια σε ακαδημίες και έχουν ασχοληθεί με παιδία. Οι περισσότεροι είναι πτυχιούχοι γυμναστές με ειδικότητα την καλαθόσφαιρα.

Τα τμήματα που θα λειτουργήσουν και οι προπονητές τους είναι:

Μεικτό τμήμα αγόρια – κορίτσια ηλικίας 5 – 7 χρονών : Κούλα Νικοδήμου

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!