Τρέχουμε να προλάβουμε

Εδώ και μέρες τα μέσα ενημέρωσης στο σύνολο τους παραφουσκώνουν τα μυαλά των οπαδών μας για όλες τις πτυχές της αναμέτρησης με την Χετάφε. Ασφαλώς και πρέπει να υπάρχει αισιοδοξία αλλά ελλείψει και οποιασδήποτε άλλης είδησης διαβάζουμε σχεδόν καθημερινά για το πόσο εφικτό είναι να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα στην έδρα των Ισπανών. Διαβάζουμε επίσης για τα εκατομμύρια που μπουν στο ταμείο της ομάδας αλλά και τις εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που θα πληρώσουν οι Ισπανοί για τα τηλεοπτικά του επαναληπτικού. Η περσινή πορεία που έκανε τους πάντες περήφανους έφερε μοιραία και κάποιες προσδοκίες για τη νέα χρονιά. Η τεχνική ηγεσία κατάφερε να παρουσιάσει ως δύσκολη την κλήρωση με την Γιάπλονετες και η θριαμβευτική πρόκριση με δυο νίκες άνοιξε την όρεξη όλων.

Όπως φαίνεται και στο σχετικό δημοψήφισμα που τρέχει στην ιστοσελίδα μας η μεγαλύτερη μερίδα των οπαδών μας θεωρεί ότι οι πιθανότητες πρόκρισης μας είναι πολλές. Επειδή η πιο ρεαλαστική προσέγγιση είναι αυτή που θέλει τους Ισπανούς να εξασφαλίζουν σκορ πρόκρισης από τον πρώτο αγώνα, η διοίκηση της ομάδας άρχισε αγώνα δρόμου έτσι ώστε να περάσει προς τα έξω ότι θα είναι κάτι σαν θαύμα η πρόκριση μας.

Δεν γνωρίζουμε αν η κατάσταση είναι ανατρέψιμη και αν αυτοί που έγραφαν άλλα εδώ και μέρες τώρα το γυρίσουν. Αυτό για το οποίο είμαστε σίγουροι είναι ότι οι πιθανότητες πρόκρισης μας είναι λίγες αλλά θα τις κυνηγήσουμε. Πρώτα από όλους οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία που έχουν σοβαρά κίνητρα. Αν πάρουμε μια ανατρέψιμη ήττα μέσα στην Ισπανία έχουμε δικαίωμα στο όνειρο..

Παρουσιάστηκαν οι νέες στολές
Με νέες στολές που όπως λέχθηκε από τους ανθρώπους της Puma σχεδιάστηκαν ειδικά για την ομάδα μας θα επιχειρήσουμε ενδυματολογικά την επιστροφή στην κορυφή. Στη σχετική εκδήλωση παρουσιάστηκαν 3 διαφορετικές στολές. Η βασική που θα φοριέται στους πλείστους αγώνες έχει σαν κύριο χαρακτηριστικό τις γαλάζιες και κίτρινες ρίγες. Η λεγόμενη εκτός έδρας θα είναι γαλάζια με δυο λεπτές πορτοκαλί ρίγες στην κορυφή του μανικιού ενώ υπάρχει και η τρίτη που είναι μαύρη με δυο λεπτές πορτοκαλί ρίγες.

___________________________________________________________________

Ανακοίνωση ΠΑΝΣΥΦΙ
Μαδρίτη (ξανά) υποκλίσου

Η Μαδρίτη ετοιμάζεται να ταρακουνηθεί για δεύτερη φορά από την κάθοδο των τρελλών με τα πορτοκαλί. Ο καλύτερος πρεσβευτής της Ελληνικής Κύπρου μας στην Ευρώπη καλείτε για άλλη μια φορά να σκορπίσει την περηφάνια στα πρόσωπα των θρυλικών του οπαδών και να βυθίσει στο πένθος ολόκληρο το αντι-ΑΠΟΕΛίστικο κίνημα.

Η αποστολή στη Τσεχία είναι πλέων παρελθόν, ο ενθουσιασμός για την εμφάνιση και το αποτέλεσμα πρέπει να κοπάσουν, και έφτασε η ώρα να ξεκινήσει η προετοιμασία σε όλα τα μέτωπα για να βγάλουμε όλοι μαζί εις πέρας αυτή την επικείμενη δύσκολη αποστολή στη πρωτεύουσα της Ισπανίας.

Εμείς με τη σειρά μας ετοιμάζουμε καραβάνια γεμάτα με αρρώστια και πίστη, ετοιμαζόμαστε να τρελάνουμε και πάλι τους ισπανούς και κατ’ επέκταση ολόκληρη την Ευρώπη και δηλώνουμε πανέτοιμοι να σπρώξουμε τον ΑΠΟΕΛ μας σε νέες δόξες. Το αποδείξαμε πάμπολλες φορές ότι είμαστε σε θέση να μετατρέπουμε μεγάλα Ευρωπαϊκά γήπεδα σε πορτοκαλί καμίνια και ορκιζόμαστε ότι έτσι θα πράξουμε και την επόμενη Πέμπτη μέσα στην έδρα του αντιπάλου.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΕΛ καλεί τον κόσμο να ταξιδέψει στη Μαδρίτη και να πορευτεί μαζί με τους οργανωμένους σε μια προσπάθεια να πετύχουμε αυτό που όλοι παρουσιάζουν ακατόρθωτο. Το νιώσαμε, το ζήσαμε και το ξέρουν όλοι καλά ότι για εμάς οι ακατόρθωτες αποστολές ήταν αυτές που έγραψαν τις πιο χρυσές σελίδες στην ιστορία, όχι μόνο του ΑΠΟΕΛ, αλλά ολόκληρου του Κυπριακού αθλητισμού.

Με την αδρεναλίνη στα ύψη, με πίστη στους ποδοσφαιριστές και στο τεχνικό τίμ, με πορτοκαλί ψυχολογία και εμφάνιση, με φόντο τις περσινές αναμνήσεις, και με όνειρο την πρόκριση στους Ομίλους του Europa League, η Μαδρίτη θα πρέπει και φέτος να υποκλιθεί στο Πορτοκαλί Ηφαίστειο.

Μέσα στα πλαίσια αυτά ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ ανακοινώνει την οργάνωση διήμερης εκδρομής στη Μαδρίτη. Οι πληροφορίες έχουν ως εξής:

ΤΙΜΗ: 600 ευρώ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ Τετάρτη 18 Αυγούστου 16:00 / 20:00 Λάρνακα / Μαδρίτη
Επιστροφή αμέσως μετά τον αγώνα

Περιλαμβάνει:
>Αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα -Μαδρίτη – Λάρνακα με ναυλωμένη πτήση της AIR EXPLORE
> Φόροι αεροδρομίων + επίναυλος καυσίμων
> 1 διανυκτερεύση στην Μαδρίτη σε ξενοδοχείο 4* με πρωινό
> Μεταφορές αεροδρόμιο / ξενοδοχείο/ γήπεδο / ξενοδοχείο / αεροδρόμιο
> ΦΠΑ
> Υπηρεσίες των αντιπροσώπων της εταιρίας SEE YOU TRAVEL
> Εισιτήριο του αγώνα
ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ 96705361 / 22591501

Αδέλφια, η ΑΠΟΕΛίστικη ιστορία δίνει ραντεβού στο Αλφόνσο Πέρεθ στις 19/08/10 και ο τρόπος που θα γραφτεί είναι καθαρά δική μας υπόθεση. Η επιθυμία για πρόκριση θα πρέπει να εκφραστεί με ασταμάτητο ρυθμό μέσα από τα λαρύγγια όλων όσων θα ταξιδέψουν για να ζήσουν από κοντά αυτή την ασταμάτητη αναρρίχηση του Θρύλου στα Ευρωπαϊκά σαλόνια.

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗ

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ
ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!