Ακόμα ένας λόγος

Ήταν έτσι και αλλιώς καθοριστικός ο αγώνας με την ΑΕΛ αλλά πλέον έγινε ακόμα περισσότερο. Αιτία η ανέλπιστη ισοπαλία της ομόνοιας με τη σαλαμίνα την οποία το ΑΠΟΕΛ καλείται να εκμεταλλευτεί. Τυχόν νίκη μας θα μας φέρει μόλις στον ένα βαθμό μακριά από την κορυφή και εύκολα μπορεί να καταλάβει κάποιος τις προεκτάσεις μιας τέτοιας εξέλιξης. Από την άλλη απαιτείται και η εδραίωση μας στη δεύτερη θέση έτσι ώστε να εκμεταλλευτούμε και τις απώλειες Η ομάδα της Λεμεσού ξεκίνησε πολύ καλά το πρωτάθλημα και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θέλει να αποδείξει ότι μέσα στην έδρα της μπορεί να έχει θετικά αποτελέσματα στα ντέρμπι. Παρά την μεγάλη του σημασία ο αγώνας θα διεξαχθεί μπροστά σε ελάχιστους οπαδούς των δυο ομάδων αφού η μέρα και ώρα διεξαγωγής του καθιστούν δύσκολη ακόμα και την παρακολούθηση του από την τηλεόραση. Η εβδομάδα αρχίζει με και τελειώνει με δυο ντέρμπι με τις ομάδες της Λεμεσού και το ιδανικό σενάριο είναι το απόλυτο των βαθμών έτσι ώστε να πάμε χωρίς απώλειες στο ντέρμπι των αιωνίων.

Τα αγωνιστικά δεδομένα είναι γνωστά αφού θα απουσιάσουν σε έναν ακόμα αγώνα οι Σικορά και Γκριτσάροφ. Το ζητούμενο για την ομάδα μας είναι να αμυνθεί σωστά έτσι ώστε να αντιδράσει σωστά στον ενθουσιασμό που θα έχουν άπειροι παίκτες των γηπεδούχων αλλά και να μπορέσει να οργανωθεί σωστά για να απειλήσει. Το τελευταίο δείχνει να είναι και το πιο σοβαρό μας πρόβλημα τον τελευταίο καιρό αφού η μεσοεπιθετική γραμμή δεν λειτουργεί σωστά.

Το ανέβασμα του Μιροσάβλιεβιτς στους τελευταίους αγώνες αποτελεί ενθαρρυντική εξέλιξη όπως επίσης και το ότι έχει αρχίσει να βλέπει δίκτυα. Ο Σέρβος θα είναι λογικά στην κορυφή της επίθεσης αναμένοντας βοήθειες και από τα άκρα όπου οι Κοσόφσκι και Αλεξάνδρου θεωρούνται οι πιθανότεροι με τον Χαραλαμπίδη να περιμένει την ευκαιρία για να δείξει ότι μπορεί πραγματικά να βοηθήσει την ομάδα. Ο Μοραίς θεωρείται απαραίτητος στο κέντρο έστω και αν έχει πολλούς αγώνες στα πόδια του ενώ και το ότι βρίσκεται στο όριο καρτών είναι κάτι που προβληματίζει.

Στην αμυντική γραμμή δύσκολα θα υπάρξουν αλλαγές αφού πρόκειται για την πιο αξιόπιστη γραμμή η οποία καλείται να ανταποκριθεί σωστά λαμβάνοντας υπόψη και την πίεση που θα δεχτούμε. Ο Ζόρζε δείχνει να ξανακερδίζει θέση δίπλα από τον Κόντη, ενώ και ο Μπρούερς παραμονεύει.

_______________________________________________________

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ
ΟΛΟΙ ΤΣΙΡΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ

Την Δευτέρα 30/11 στις 3.00μμ, ο ΘΡΥΛΟΣ ο ΘΕΟΣ αντιμετωπίζει την Αέλ στο Τσίρειο Στάδιο σε ένα ιδιαίτερα κρίσιμο παιχνίδι για το τοπικό πρωτάθλημα. Ως Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ, ΚΑΛΟΥΜΕ τα μέλη μας και τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ να δώσουν βροντερά το παρών τους στα τσιμέντα του Τσιρείου και για 90 λεπτά να σπρώχνουμε την ομάδα μας για να πάρει μία ακόμα σημαντική νίκη.

Η ημέρα του παιχνιδιού ίσως είναι αποτρεπτική για πολλούς για να βρεθούν στο Τσίρειο, αλλά, είμαστε σίγουροι ότι όλοι θα κάνουν τα αδύνατα – δυνατά για να δούνε από κοντά την αρρώστια τους και να παρανοήσουν στις κερκίδες.

Την Δευτέρα 30/11 στις 1.30μμ , δίνουμε ραντεβού στον ζυγιστικό σταθμό που βρίσκεται στο αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού για να πάμε όλοι μαζί στο Τσίρειο, να φωνάξουμε και να πάρουμε το διπλό.

ΔΕΥΤΕΡΑ 30/11, 1.30μμ ΖΥΓΙΣΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΤΙΣ 3.00μμ

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ – ΟΛΟΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!