Ακόμα ένα επεισόδιο..

Κάποιοι το χαρακτηρίζουν τιμωρία, άλλοι έμμεση δυσφορία του προπονητή προς τον παίκτη, άλλοι προσπάθεια συνετισμού του Αργεντινού και άλλοι την αρχή ακόμα μεγαλύτερων προβλημάτων. Ο Γιοβάνοβιτς επέλεξε να αφήσει εκτός αποστολής και ενόψει του αγώνα με τον Ολυπιακό τον Σολάρι δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι δεν είναι ευχαριστημένος με τη γενικότερη παρουσία του Αργεντινού επιθετικού. Παρόλο που υπάρχουν και άλλοι ποδοσφαιριστές που δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα είναι ξεκάθαρο πλέον σε όσους μπορούν να δουν φυσικά τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση ότι με τον Σολάρι είναι λίγο πιο σοβαρή η κατάσταση. Λαμβάνοντας υπόψη και τη χτεσινή μας αναφορά ότι δεν πρόκειται να γίνουν άλλες προσθαφαιρέσεις στο ροστερ θεωρούμε ότι η τακτική που ακολουθείται ίσως να μην έχει το ποθητό αποτέλεσμα για τον ΑΠΟΕΛ. Είναι φανερό ότι διοίκηση και τεχνική ηγεσία ακολουθούν μια μέση λύση αφού δεν δείχνουν διάθεση να στηρίξουν τον παίκτη (θεωρούν ότι το έκαναν επανειλημμένως) αλλά ούτε και να προχωρήσουν σε πρόωρη διακοπή της συνεργασίας μαζί του (ασύμφορο οικονομικά).

Αναπόφευκτα και ο κόσμος έχει χωριστεί σε αυτούς που υποστηρίζουν τον Αργεντινό και αυτούς που αδυνατούν να κάνουν και άλλη υπομονή. Ο απλός οπαδός έχει το δικό του μερίδιο αλλά όπως γράψαμε επανειλημμένως πρωταγωνιστικό ρόλο στην επιστροφή του Σολάρι και στα όσα συμβαίνουν τους τελευταίους μήνες έχει η διοίκηση, ο Γιοβάνοβιτς και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.

Επειδή είναι γνωστή η νευρικότητα που επικρατεί σε όλο το οικοδόμημα του ΑΠΟΕΛ μετά από κάθε ήττα ο αποκλεισμός του Σολάρι από την αποστολή δεν πρέπει να επισκιάσει την ανάγκη για επιστροφή στις νίκες. Αύριο στο ΓΣΠ ο ΑΠΟΕΛ με όποια εντεκάδα επιλέξει ο προπονητής πρέπει να επιστρέψει στις  νίκες.Μέσα ο ΣόουζαΣτα ευχάριστα μπορούμε να βάλουμε το ότι ο Έλτερ Σόουζα κρίθηκε έτοιμος και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα. Ο Πορτογάλος αν όλα πάνε καλά θα πάρει και χρόνο συμμετοχής.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!