Ακόμα ένα κρίσιμο Σάββατο

Η περιβόητη 6η μεταγραφή πρέπει να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό αφού ο χρόνος πλέον λειτουργεί εναντίον μας. Μέσα στα πλαίσια αυτά η σημερινή μέρα θεωρείται σημαντική και κρίσιμη αφού οι διοικούντες περιμένουν το τελικό οκ από τον ποδοσφαιριστή που έχει επιλέξει ο Γιοβάνοβιτς. Το ποίος είναι αυτός κρατείται μέχρι στιγμής σαν επτασφράγιστο μυστικό από τον Κυριακίδη και όσους γνωρίζουν την ταυτότητα του. Οι εικασίες που γίνονται είναι πολλές όσον αφορά όνομα, εθνικότητα αλλά και πρωτάθλημα που αγωνίζεται αλλά τίποτα δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί. Το μόνο πράγμα που μπορέσαμε να μάθουμε είναι ότι η περίπτωση αυτή θεωρείται από τους υπεύθυνους ως καλύτερη από αυτή του Μπονατσόλι, ο οποίος παραμένει standby σε περίπτωση που πάει κάτι στραβά.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στους πολλούς παίκτες που προτάθηκαν και προτείνονται στο ΑΠΟΕΛ ήταν ο Ισμαήλ Μπλάνκο της ΑΕΚ. Μπορεί το όνομα του επιθετικού της ΑΕΚ να ακούστηκε υπό μορφή φήμης για την ομόνοια αλλά ήταν η ομάδα μας που μπήκε στη διαδικασία των διαπραγματεύσεων με τη διοίκηση της Αθηναϊκής ομάδας. Η προσπάθεια εγκαταλείφθηκε οριστικά την Τετάρτη όταν φάνηκε ότι δεν μπορούσαν να γεφυρωθούν σημαντικές διαφορές που σχετίζονταν με το οικονομικό και όρους μεταπώλησης.

Και τώρα καθορίστε επικοινωνιακή πολιτική
Η δήλωση του Χατζήκυριακου στο apoel.net ήταν μια καλή αφορμή για τους Ερωτοκρίτου και Γεωργίου να βρεθούν με τον υπεύθυνο επικοινωνίας έτσι ώστε να δοθούν εξηγήσεις για τη γνωστή παρεξήγηση-διαφορά που προέκυψε. Τώρα αναμένουμε με αγωνία και απαιτήσεις να καθορίσουν την επικοινωνιακή πολιτική που πρέπει να έχει το ΑΠΟΕΛ.

Τα highlights του Γιάπλονετς – Μπρνό
Στα στιγμιότυπα διάρκειας έξι λεπτών που ακολουθούν μπορείτε να πάρετε μια γενική άποψη του πως η Γιάπλονετς κέρδισε στην έδρα της την Μπρνό για την 1η αγωνιστική του Τσέχικου πρωταθλήματος.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!