Ανέτοιμοι για ντέρμπι αιωνίων

Το -3 από την κορυφή κρίνεται ως διαχειρίσιμο αν ο ΑΠΟΕΛ παρουσιαστεί στη συνέχεια αρκετά πιο βελτιωμένος από ότι στον χτεσινό αγώνα όπου κατά γενική ομολογία υστερήσαμε. Ακόμα και στο δεύτερο ημίχρονο όπου υπήρξε μια σαφής βελτίωση σε σχέση με το πρώτο, η ομάδα μας δεν μπόρεσε να κάνε τα πράγματα που μας συνήθισε στους προηγούμενους αγώνες με πιο σημαντικό την αποτελεσματικότητα στη γραμμή κρούσης. Από το πρώτο λεπτό επιβεβαιώθηκε ότι θα είχαμε να αντιμετωπίσουμε τις συνθήκες και δεδομένα για τα οποία η Ομόνοια μας προειδοποιούσε εδώ και μέρες. Φανατισμός στις κερκίδες και στον αγωνιστικό χώρο, διαμαρτυρίες σχεδόν σε κάθε απόφαση του διαιτητή από τους πάντες και τρομερή θέληση να στερήσουν από τον ΑΠΟΕΛ τη νίκη. Οι συνθήκες ζούγκλας ή πολέμου ή όπως και κρίνονται από οποιονδήποτε μας βρήκαν απροετοίμαστους ενώ χάθηκε πάρα πολύ χρόνος μέχρι να προσαρμοστούμε στα δεδομένα του αγώνα.

Επειδή υπάρχουν ακόμα δυο αγώνες με το παράρτημα του ακελ θα πρέπει όλοι στον Αρχάγγελο να θεωρούν ότι τα ίδια και πιθανών χειρότερα θα αντιμετωπίσουν στη συνέχεια. Μια άλλη παράμετρος που πρέπει να υπενθυμίσουμε είναι ότι στους αγώνες με την Αελ η ομάδα του Καϊαφα δεν θα επιδείξει τον ίδιο ζήλο.

Πέραν της αδυναμίας στο θέμα ψυχολογίας ήταν εμφανές ότι η ομάδα υστέρησε και σε απόδοση αφού μετά από καιρό το πλάνο του Δώνη δεν δούλεψε. Βασικό ρόλο σε αυτό έπαιξε ότι οι παίκτες-βαρόμετρο δεν μπόρεσαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Αναφερόμαστε στους Αλωνεύτη, Ντε Βινσέτι, Μαντούκα αλλά και τους Μοράις – Βινίσιους οι οποίοι στο πρώτο ημίχρονο είχαν τυπική παρουσία.

Συμπερασματικά θα λέγαμε ότι το να ξεχάσουμε τον χτεσινό αγώνα και να επικεντρωθούμε σε αυτούς που έρχονται θα είναι χρήσιμο μόνο αν εντοπιστούν και αντιμετωπιστούν οι αδυναμίες που έφεραν την χτεσινή ισοπαλία.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!