Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα

Η τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος ολοκληρώνεται με τον πιο δύσκολο αγώνα και το ζητούμενο είναι και πάλι η νίκη που θα μας διατηρήσει στο -1 από την Αελ. Η βαθμολογική διαφορά από το χρεοκοπημένο ποδοσφαιρικό παράρτημα του ακελ δεν πρέπει να μας ξεγελά. Ούτε αυτό αλλά ούτε και οι επιτυχίες των τελευταίων χρόνων δεν μπορούν να μας φέρουν τη νίκη και αυτό πρέπει έστω και σήμερα να μπει καλά στο μυαλό όλων. Όσο και αν υπάρχουν αυτοί που διαφωνούν η Ομόνοια ήταν και εξακολουθεί να είναι ο αιώνιος μας αντίπαλος που χρίζει προσοχής αν θέλουμε να την κρατήσουμε καθηλωμένη. Απέναντι στο πάθος που θα προτάξει η Ομόνοια του Καϊάφα ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να αντιπαραβάλει αγωνιστική πειθαρχία, καθαρό μυαλό, αποτελεσματικό πλάνο αλλά και το απαιτούμενο πάθος έτσι ώστε να βρει τον τρόπο να κερδίσει.

Η ψυχολογία είναι καθοριστική παράμετρος σε τέτοιους αγώνες και οι παίκτες μας θα πρέπει να παρουσιαστούν έτοιμοι για να ανταπεξέλθουν στις ιδιαιτερότητες αλλά και την κρισιμότητα του αγώνα. Ας μην ξεχνάμε ότι σήμερα αρχίζει μια σειρά 11 συνεχόμενων ντέρμπι που θα κρίνουν τον πρωταθλητή.

Με όλα τα όπλα στη φαρέτρα

Ο Δώνης θα παρατάξει την ομάδα με το γνωστό πλέον 4-4-2 και οι εκτιμήσεις θέλουν και τους τέσσερις να επιστρέφουν στην αρχική εντεκάδα. Αναφερόμαστε στους Μοράις, Βινίσιους,, Αλωνεύτη και Ντε Βινσέτι η παρουσία των οποίων θεωρείται σημαντική προκειμένου να εκμεταλλευτούμε τα αμυντικά κενά στα οποίας μας συνήθισε ο αντίπαλος. Ο Σαντίν σκοράρει πλέον με την απαιτούμενη συχνότητα αλλά δύσκολα θα μπορέσει να σπάσει το δίδυμο των Μαντούκα – Ντε Βινσέτι που ανταποκρίνεται εδώ και καιρό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Θεωρείται επίσης παρακινδυνευμένο να δούμε κάτι νέο σε έναν τόσο σημαντικό αγώνα οπότε δύσκολα θα δούμε τον Χαραλαμπίδη να μένει εκτός και τον Μαντούκα να μετακινείται στο δεξί άκρο για να προτιμηθεί το επιθετικό δίδυμο των Ντε Βινσέτι – Σαντίν.

Εξίσου σημαντική είναι και η αμυντική λειτουργία της ομάδας η οποία είναι δουλειά όλων όπως σωστά τονίζεται από τον Δώνη. Ο Πάρντο αναμένεται να επιστρέψει ενώ η αμυντική τετράδα θα αποτελείται από τους Σέρτζιο, Ολιβέιρα, Αμορίν και Αντωνιάδη.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!