Ανακοίνωση Σωματείου ΑΠΟΕΛ

Το Δ.Σ. του ΑΠΟΕΛ δηλώνει κατηγορηματικά ότι η Εμπορική εκμετάλλευση, και που ασφαλώς εξυπακούει και τα τηλεοπτικά δικαιώματα, του ονόματος, σήματος, κόσμου και ιστορίας του Σωματείου, ανήκουν αποκλειστικά στο Σωματείο και μόνο σε αυτό.

Το Δ.Σ. της ΚΟΚ και ο Πρόεδρος του, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, και ΚΑΜΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ, να συμπεριφέρονται σαν Δερβέναγες και να χρησιμοποιούν το Σωματείο μας, το όνομα και το σήμα του, για να συμβάλλονται με οποιοδήποτε Οργανισμό, τηλεοπτικό ή μη χωρίς τη γραπτή εξουσιοδότηση από το Σωματείο μας. Αυτό το δικαίωμα δεν το παραχωρούμε κάτι το οποίο κοινοποιήσαμε στο Δ.Σ. της ΚΟΚ και το Πρόεδρο της με πρόσφατη επιστολή μας.

Η εποχή που κάποιοι απομυζούσαν από το Σωματείο μας έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί. Στην εποχή της ελεύθερης αγοράς, το εμπορικό μας προϊόν βρίσκεται στα ύψη, ένεκα του ονόματος, της ιστορίας, των επενδύσεων, των επιτυχιών και της μαζικής προσέλευσης του κόσμου του ΑΠΟΕΛ στα γήπεδα.

Το Εμπορικό μας προϊόν θα το διαπραγματευτούμε σύμφωνα με τα καλώς νοούμενα συμφέροντα του Σωματείου μας και όχι όπως βολεύει το Δ.Σ. της ΚΟΚ και άλλα Σωματεία. Το κάθε Σωματείο οφείλει να προσαρμοστεί στη πραγματικότητα, κάτι που γίνεται σε ολόκληρο το κόσμο, κάτι που γίνεται στο ποδόσφαιρο και στ’ άλλα αθλήματα, μια πραγματικότητα που δημιουργείται από τους κανόνες της ελεύθερης αγοράς και που δίνει το δικαίωμα στο κάθε Σωματείο να απαλλάσσεται από αναχρονιστικές αντιλήψεις και να διαπραγματεύεται την εμπορικότητα του όπως αυτό κρίνει.

Η ΚΟΚ και ο Πρόεδρος της ας αναλάβουν να εξεύρουν τηλεοπτική στέγη στα Σωματεία που τους ζητούν βοήθεια. Το Σωματείο μας μπορεί από μόνο του. Το ΑΠΟΕΛ θα χαράξει το δρόμο του όπως αυτό επιθυμεί σύμφωνα με τα συμφέροντα του και όχι σύμφωνα με το τι βολεύει τους εκάστοτε αξιωματούχους της όποιας Ομοσπονδίας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟΕΛ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!