Νίκη όποιοι και αν αγωνιστούν

Η προπόνηση της Πέμπτης έστειλε ενθαρρυντικά μηνύματα όσων αφορά τους παίκτες για τους οποίους υπήρχαν ερωτηματικά, αλλά η κατάσταση δε φαίνεται να έχει ξεκαθαρίσει 100%. Οι Φερναντές και Πίντο προπονήθηκαν σε πιο δυνατούς ρυθμούς αλλά δεν φαίνεται να έχουν το βαθμό ετοιμότητας που θέλει ο προπονητής μας για να τους θεωρεί βασικούς. Αυτό σημαίνει ότι και η σημερινής προπόνηση θα έχει τη δική της σημασία κυρίως για τον Φερναντές αφού ο Πίντο έχασε ήδη πολύτιμο έδαφος και το πιο πιθανόν είναι να μη συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Αναμονή λοιπόν έτσι ώστε να ξεκαθαρίσει η κατάσταση κάτι που βάζει σε αναμονή και ολόκληρο το επιθετικό πλάνο της ομάδας αφού ο Φερναντές είναι βαρόμετρο για την ομάδα μας. Είναι γνωστό πόσο στηρίζεται η ομάδα μας στον Πορτογάλο και πόσο επηρεαζόμαστε όταν δε βρίσκεται σε καλή μέρα. Είχαμε δει επίσης τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε στον αγώνα με τη Σαλαμίνα όπου έμεινε στον πάγκο το πρώτο ημίχρονο.

Η ομάδα μας λοιπόν καλείται να παρουσιαστεί αγωνιστικά και ψυχολογικά έτοιμη ανεξαρτήτως του ποιοι θα αγωνιστούν. Μόνον έτσι θα μπορέσουμε να κάμψουμε την αντίσταση της Αλκής η οποία δε θα είναι η ομάδα που βλέπουμε τις τελευταίες αγωνιστικές. Και η ομάδα του Κασιανού για του δικούς της λόγους θέλει το βαθμολογικό κέρδος και ήδη έστειλε τα μηνύματα της.

Διάβασε τα τελευταία νέα του ΑΠΟΕΛ
από το κινητό σου με Vodafone live!

Μπορεί η έννοια όλων να είναι ο αγώνας του Σαββάτου μεταξύ των δυο πρωτοπόρων και ο καθένας από εμάς να έχει τις δικές του προτιμήσεις για την έκβαση του αγώνα, αλλά αυτό θα έχει πολύ λίγη σημασία αν εμείς δεν κερδίσουμε την Αλκή. Το αποτέλεσμα του ντέρμπι επίσης θα πρέπει να βρει πρώτα την ομάδα και μετά εμάς έτοιμους για να ανταποκριθούμε στις ιδιαιτερότητες του δικού μας αγώνα την επόμενη μέρα. Το λέμε αυτό γιατί υπάρχει η παραδοχή και του προπονητή μας ότι το να γνωρίζουν οι παίκτες τι έχουν κάνει οι άλλοι επηρεάζει την απόδοση τους.

Ηρεμία, αποφασιστικότητα και καλή απόδοση είναι κάτω από αυτά τα δεδομένα τα στοιχεία που θα μας φέρουν την πρώτη εκτός έδρας νίκη και θα επιτρέψουν να πλησιάσουμε έναν ή και τους δυο πρωτοπόρους.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!