ΑΝΑΚΟΪΝΩΣΗ ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ

Μπορεί να μην έχουν προπονηθεί κανονικά μέχρι σήμερα αλλά οι εκτιμήσεις οδηγούν στο συμπέρασμα ότι θα ηγηθούν της προσπάθειας για διπλό το βράδυ του Σαββάτου. Ο λόγος για τους Σεγκιρί και Φερναντές οι οποίοι κουβαλούν κάποια προβλήματα μετά τον αγώνα με την Ομόνοια, τα οποία δε φαίνονται ικανά να τους στερήσουν τη συμμετοχή εναντίον της ΑΕΛ. Και οι δυο θεωρούνται απαραίτητη αφού αμυντική και μεσαία γραμμή στηρίζονται πολύ στον Αλγερινό και τον Πορτογάλο αντίστοιχα. Η δεδομένη απουσία του Καψή δεν αφήνει εξάλλου περιθώρια επιλογών στον Ουζουνίδη, ενώ για τον Φερναντές έστω και αν δεν έχει καταφέρει να σταθεροποιήσει την απόδοση του η παρουσία και πάλι είναι αναγκαία.

Στη σημερινή προπόνηση Σεγκιρί και Φερναντές αναμένεται να προπονηθούν κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, κάτι που αν γίνει θα επιβεβαιώσει τις εκτιμήσεις ότι θα είναι στο αρχικό σχήμα το Σάββατο. Το αγωνιστικό πλάνο δεν αναμένεται να αλλάξει αφού αν όλα πάνε καλά με τους δυο πιο πάνω παίκτες η μοναδική αλλαγή θα αφορά τον τιμωρημένο λόγω καρτών Έμερσον. Ο Βραζιλιάνος ήταν που ήταν αρνητικός εναντίον της Ομόνοιας ήρθε και η κίτρινη κάρτα να το θέσει και τυπικά εκτός πλάνου και ο Μιχαήλ θα είναι λογικά ο αντικαταστάτης του.

Διάβασε τα νέα του ΑΠΟΕΛ από το κινητό σου με Vodafone live!

Λογικά ο Ζε Κάρλος θα είναι και πάλι στο αρχικό σχήμα καλύπτοντας το αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής αλλά και ως ο παίκτης που δίνει στηρίγματα στον Μαχλά. Η συνύπαρξη των δύο με τρόπο αποτελεσματικό είναι ένα από τα ζητούμενα έτσι ώστε να υπάρχει η απαιτούμενη αποτελεσματικότητα. Το γεγονός ότι πριν την έναρξη του πρωταθλήματος αυτό δεν έγινε εφικτό, αναγκάζει την ομάδα θα αποκτήσει την απαιτούμενη ομοιογένεια λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου.

ΑΕΛ – ΑΠΟΕΛ
Είτε έχουμε αγώνα στη Λεμεσό, είτε στη Λάρνακα η την Πάφο εμείς θα πρέπει πάντα να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό γιατί όλα τα παιχνίδια φέτος είναι δύσκολα. Το Δ.Σ της ΑΕΛ αποφάσισε να μας παραχωρήσει όλη την δυτική κερκίδα του Τσιρείου (κερκίδα Απόλλωνα), κάτι που σημαίνει πως έχουμε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δώσουμε τέτοιο δυναμικό παρών που ο παράγοντας εκτός έδρας θα εκμηδενιστεί. Ο Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ οργανώνει πομπή προς το Τσίρειο τόσο ώστε η δυναμική παρουσία των Πορτοκαλί να αυξάνει τις πιθανότητες της ομάδας για την νίκη. Εμείς οι οργανωμένοι σας θέλουμε όλους δίπλα μας, παθιασμένους και πωρωμένους για την νίκη αφού το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα. Αυτό το Σάββατο καλούμαστε και πάλι, όλοι οι ΑΠΟΕΛιστες, να κάνουμε την υπέρβαση με νίκη στη Λεμεσό.

Όλοι στο σωματείο για την πορεία…

Όλοι δίπλα στην ομάδα…

(4.00 – 4.30 μ.μ συνάντηση στο Φαν Κλαμπ, ο αγώνας είναι στις 7.00)

Αστυνομικά μέτρα:

  • Θα χρησιμοποιήσουμε την έξοδο του αυτοκινητόδρομου που οδηγεί ακριβώς πίσω από την Δυτική κερκίδα (Απόλλωνα).
  • Θα υπάρχει αστυνομία τόσο μέσα όσο και έξω από το γήπεδο, ενώ κανείς δεν θα μπορεί να κατευθυνθεί από την μια πλευρά του σταδίου προς την άλλη.
  • Θα σταθμεύσουμε στους χώρους πίσω από την Δυτική κερκίδα.

κεραυνός-ΑΠΟΕΛ
Αυτή την Παρασκευή το καλαθοσφαιρικό ΑΠΟΕΛ αγωνίζεται εναντίον του κεραυνού στο Στρόβολο. Λόγο της γνωστής απαγόρευσης την ώρα του παιχνιδιού ο ΠανΣυΦι ΑΠΟΕΛ θα πραγματοποιήσει ανοικτή συνεδρία για τα μέλη μας και όλο τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ. Στην συνεδρία θα συζητηθεί ο ποδοσφαιρικός αγώνας του Σαββάτου με την ΑΕΛ και στις 7.00 μ.μ θα παρακολουθήσουμε ζωντανά από την γιγαντοοθόνη που υπάρχει στο ΦΑΝ ΚΛΑΜΠ τον αγώνα εναντίον του κεραυνού.

Συνάντηση και συνεδρία στις 6.30 – Αγώνας στις 7.00.

ΟΛΟΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!