Αναμένοντας τις ανακοινώσεις

Σε λίγες μέρες αποχαιρετούμε τον Μαϊο και το ζητούμενο πλέον πέραν από τις εικασίες ή πληροφορίες όλων μας είναι οι επίσημες ανακοινώσεις από τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ. Είναι δεδομένο ότι κάποιες μεταγραφές έχουν γίνει όπως αυτές των Πουρσαϊτίδη και Παπαθανασίου αλλά η επίσημη ανακοίνωση όλων αποκτά πλέον τη δική της οντότητα και σημασία. Κάθε μέσο ενημέρωσης κάνει τους δικούς του υπολογισμούς και εικασίες όσον αφορά τις εναπομείναντες μεταγραφές θεωρώντας κάποιες δεδομένες. Μέσα σε αυτές συγκαταλέγονται και οι ανανεώσεις του Σεγκιρί ο οποίος ήρθε χτες στην Κύπρο με τον μάνατζερ του με σκοπό να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για ακόμα ένα χρόνο.

Παρόλο που η διοίκηση δεν επιβεβαιώνει τίποτα ο Ζε Κάρλος συγκαταλέγεται επίσης στο παίκτες που υπολογίζει ο Ιβάν αφού αποδέχτηκε την μειώσει απολαβών που του έγινε. Χτες υπήρξε δημοσίευμα στο kerkida.net ότι ο Μοραίς θα ενημέρωσει τη διοίκηση ότι θα παραμείνει στην ομάδα μας και του χρόνου. Δυστυχώς όσο και αν το ψάξαμε δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε κάτι τέτοιο που σημαίνει ότι θα πρέπει να περιμένουμε την τελική απόφαση του παίκτη.

>

Το νέο όνομα που βγήκε προς τα έξω χτες από το sigmalive.com ήταν αυτό του Ουρουγουανού μεσοαμυντικού Μασάδο που τη χρονιά που πέρασε αγωνιζόταν στον Αστέρα Τρίπολης. Ο παίκτης ουσιαστικά με δηλώσεις του επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον της ομάδας μας αλλά το πρόβλημα, που προς το παρών είναι και μεγάλο, έχει να κάνει με το ότι ο Μασάδο δεσμεύεται με συμβόλαιο. Οι επόμενες μέρες αναμένεται να είναι διαφωτιστικές και για αυτή την περίπτωση.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!