Αναμονή μέχρι την ήμερα των ερωτευμένων

Από σήμερα διανύουμε εβδομάδα υποχρεώσεων της εθνικής Κύπρου γεγονός που θα κρατήσει μακριά από τις προπονήσεις τους διεθνείς μας μέχρι και την Τετάρτη. Οι Πουρσαϊτίδης, Ηλία, Μιχαήλ. Σατσιάς και Χαραλαμπίδης έχουν κληθεί για να συμμετάσχουν στο τουρνουά της ΚΟΠ. Την Τρίτη η Κύπρος αντιμετωπίζει στο ΓΣΠ τη Σουηδία ενώ την Τετάρτη ανάλογα με το αποτέλεσμα θα αγωνιστεί ενάντια με μια εκ των Ρουμανία ή Ουκρανία. Έννοια όλων μας είναι να επιστρέψουν στον Αρχάγγελο όλοι χωρίς κανένα πρόβλημα ενώ για τον Πουρσαϊτίδης αναμένουμε ότι ο Αναστασιάδης θα έχει την εξυπνάδα να μην τον επιφορτίσει με πολλά λεπτά συμμετοχής. Το ευχάριστο της υπόθεσης είναι ότι με βάση τον ορισμό του προγράμματος του δευτέρου γύρου ο αγώνας μας με τον Εθνικό Άχνας έχει οριστεί για το απόγευμα της ερχόμενης Δευτέρας. Αυτό σημαίνει ότι ο Γιοβάνοβιτς θα έχει τη δυνατότητα να κάνει δυο περισσότερες προπονήσεις με όλη την ομάδα παρά αν αγωνιζόμασταν μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Μετά τις σημαντικότατες νίκες επί ομόνοιας, απόλλωνα και αεκ το ζητούμενο για την ομάδα μας είναι να συνεχίσει να κάνει το ίδιο και με τις λεγόμενες μικρομεσαίες ομάδες. Ο Εθνικός Άχνας είναι μια από αυτές και ο Γιοβάνοβιτς είναι ο πρώτος που γνωρίζει ότι δεν υπάρχει περιθώριο για χαλάρωση. Το +7 αποτελεί μεγάλη ασπίδα για την ομάδα μας που μπορεί αν γίνει και μεγαλύτερη αν παρουσιαστούμε καλοί και σοβαροί στους επόμενους αγώνες.

Μια σημαντική παράμετρος πλέον είναι ότι αυξάνονται οι απουσίες λόγω καρτών. Μετά τον Γκριτσάροφ που έχασε την Αεκ, σειρά πήραν οι Μοράις και Μποαβεντούρα που χάνουν τον αγώνα με την Άχνα. Παίκτες που δεν θεωρούνται βασικοί θα κληθούν να αγωνιστούν περισσότερο και να δώσουν ποιοτικές λύσεις.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!