Ανησυχητικές ενδείξεις

Από το πρωί μέσω της στήλης Δισκοβόλος σας αναφέραμε ότι ο αυριανός αγώνας θα είναι δύσκολος γιατί εκτός των άλλων η Σαλαμίνα θα έρθει στη Λευκωσία πριμοδοτημένη. Η Ανόρθωση παρά το +6 θέλει για τους δικούς της λόγους να δει τη διαφορά να αυξάνεται πριν τα play offs και το δείχνει με διάφορους τρόπους. Το μεσημέρι ήρθε και ο ορισμός του Μασιά για να ενταθούν οι υποψίες όσων ασχολούνται με το παρασκήνιο για το ότι «παίζεται παιχνίδι». Ο ορισμός ενός διαιτητής ο οποίος στους διαιτητικούς κύκλους θεωρείται προσκείμενος στην Ανόρθωση, ανησύχησε όσους ασχολούνται με το θέμα στη διοίκηση Ερωτοκρίτου αφού άρχισαν να ενώνουν το παζλ. Το ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί χωρίς οπαδούς είναι ακόμα ένα στοιχείο που προβληματίζει αφού ο διαιτητής δεν θα έχει την πίεση από τον κόσμο και θα μπορεί με μεγαλύτερη άνεση να σφυρίξει με τον τρόπο που ο ίδιος και οι καθοδηγητές του επιθυμούν.

Κάποιος μπορεί να ισχυριστεί ότι οι αγωνιστικές αδυναμίες του φετινού ΑΠΟΕΛ μας κάνουν να παραλογιζόμαστε αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Πράγματι ο φετινός ΑΠΟΕΛ έχει τα δικά του αγωνιστικά προβλήματα αλλά δεν έχουμε γίνει γραφικοί. Επιμένουμε ότι μας αρκεί που αναγνωρίζουν τα πιο πάνω ως βάσιμες και ανησυχητικές ενδείξεις αυτοί που ασχολούνται με το παρασκήνιο.

Με τη διοίκηση να επιβεβαιώνει το ρόλο του παρατηρητή, το ζητούμενο είναι να βρουν παίκτες και προπονητής τον τρόπο να κερδίσουν έναν εξαιρετικά σημαντικό αγώνα. Και σε αυτό τον τομέα τα πράγματα δεν είναι εύκολα λόγω των απουσιών αλλά πρέπει να μας κρατήσουν ζωντανούς. Είναι οι μόνοι που μπορούν.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!