Σαν σήμερα, πέρσι..

Η 31η Ιανουαρίου ήταν ανέκαθεν σημαντική μέρα αφού είναι η τελευταία που μπορεί μια ομάδα να πραγματοποιήσει μεταγραφή. Τα όσα έγιναν πέρσι όμως τη συγκεκριμένη μέρα στον ΑΠΟΕΛ αποτελούν ορόσημο αφού από τότε ξεκίνησε  το κατήγορο μιας μεγάλης μερίδας κόσμου προς διοίκηση και προπονητή για το ότι η ομάδα δεν ενισχύθηκε με τον επιθετικό που χρειαζόμασταν. Μπορεί να ακολούθησε μετά από δυο μήνες η ιστορικότερη στιγμή στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ με την πρόκριση στους 8 του Champions League, αλλά οι φωνές διαμαρτυρίας στην πορεία εντάθηκαν αφού η απώλεια του πρωταθλήματος φανέρωσε μεταξύ άλλων και τις αγωνιστικές αδυναμίες της ομάδας. Η συγκεκριμένα μέρα ανέδειξε και την μεγάλη διάσταση απόψεων που υπήρχε και ίσως εξακολουθεί να υπάρχει ανάμεσα στον κόσμο και τη διοίκηση ή και τον προπονητή. «Αν ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ περιμένει να έρθει ένας ποδοσφαιριστής για να σώσει την ομάδα κάνει λάθος. Αυτοί οι ποδοσφαιριστές  χρειάζονται περισσότερο σεβασμό. Γίνονται προσπάθειες από τον προπονητή όμως επαναλαμβάνω ότι αν ο κόσμος νομίζει ότι θα σωθεί η ομάδα με έναν παίκτη τότε είναι προσβολή για τους υπόλοιπους παίκτες. Η ενίσχυση θα γίνει για ενδυνάμωση της ομάδας».

Η πιο πάνω δήλωση που μπορεί να «παίξει» σε κάθε μεταγραφική περίοδο έγινε και πέρσι την 30η Ιανουαρίου στην προσπάθεια της διοίκησης να δικαιολογήσει την καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της μεταγραφής και την προδιαγραφόμενη μη πραγματοποίηση της. Η άστοχη προσπάθεια να παρουσιαστεί ο κόσμος ως το «κακό παιδί» που δεν σέβεται αυτά που έχει δεν βοήθησε.

Η σημερινή μέρα δεν θα είναι όμοια με την αντίστοιχη περσινή όπου εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες οπαδοί μας έκατσαν μπροστά από τον υπολογιστή και το κινητό τους μέχρι τα μεσάνυχτα, παρασυρόμενοι και από τις υπερβολές διαφόρων sites.

Πρέπει να θυμίσουμε όμως ότι η πλειοψηφία του κόσμου είχε την άποψη ότι πρέπει να κάνουμε τρεις μεταγραφές και πως αυτή η θέση ήταν πριν τραυματιστεί ο Ατόρνο.

Πρέπει να θυμίσουμε επίσης ότι η διαχρονική αδυναμία του Γιοβάνοβιτς να εντοπίσει έγκαιρα συγκεκριμένους παίκτες και να καταλήξει στην επιλογή κάποιου εξακολουθεί να υφίσταται αφού ούτε η προσθήκη του Πουρσαϊτίδη δεν μπόρεσε ακόμα να βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση.

 Σχετικά άρθρα

Δεν τίθεται θέμα μη σεβασμού Έγινε αυτό που φοβόμασταν Γραπτές εξηγήσεις από διοίκηση! Όταν το μέλλον γίνεται παρόν τα δεδομένα αλλάζουν Είναι αχάριστος και αυτοκαταστροφικός ο αποελίστας;  

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!