Ανοίγει η πόρτα για όσους το επιθυμούν

Οι Ουζουνίδης, Ηλία και Έμερσον φαίνεται να είναι μόνο η αρχή αφού η διοίκηση φαίνεται να έχει ανοίξει την πόρτα του Αρχαγγέλου για όσους δεν επιθυμούν να μείνουν στην ομάδα μας. Το οξύμωρο είναι ότι δε φεύγουν αυτοί που θα ήθελε η διοίκηση και απάρτιζαν την περίφημη μαύρη λίστα, αλλά και τα λεγόμενα πρωτοκλασάτα μέλη. Η παρατεταμένη αγωνιστική ανυπαρξία του Φερναντές, σε συνδυασμό με την πορεία της ομάδας αλλά και τις άσχημες σχέσεις που ο ίδιος και μάνατζερ του έχουν με τη διοίκηση αλλά και τον πρώην προπονητή φαίνεται να έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στο να του δοθεί άδεια να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του σε ομάδα της Αγγλίας.

Από τις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου έγινε λόγος για δελεαστική πρόταση της Colchester προς τον ποδοσφαιριστή, η υπόθεση όμως δεν προχώρησε λόγω της άρνησης του ΑΠΟΕΛ να παραχωρήσει τον Πορτογάλο. Ο μάνατζερ του παίκτη δεν σταμάτησε τις επαφές με Αγγλικούς συλλόγους και φαίνεται ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον παίκτη έστω και αν καμία ομάδα δεν είναι διαθετημένη να πληρώσει τη σχετική ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του παίκτη.

Στο ποσό που η οποιαδήποτε ομάδα είναι διαθετημένη να πληρώσει εξαρτάται και το αν θα παραχωρηθεί ο Πορτογάλος, ενώ η διαπραγματευτική ικανότητα της διοίκησης δεν είναι όση θα ήθελε με τον παίκτη να δηλώνει ότι θέλει να παραχωρηθεί σε άλλη ομάδα. Εκτός και αν όπως και στην περίπτωση του Ηλία το όλο θέμα οδηγηθεί στα άκρα. Η πιο σημαντική διαφορά πάντως που και πάλι φέρνει τον Πορτογάλο και την πλευρά του σε θέση ισχύος είναι ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα να τεθεί εκτός πλάνων και να πληρώνεται όσα προβλέπει το συμβόλαιο του. Θυμίζουμε ότι ο Φερναντές είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας.

>

Μέσα σε όλα αυτά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς συνεχίζει τη δική του μάχη για να δώσει κίνητρα στους ποδοσφαιριστές, να βελτιώσει το άσχημο κλίμα που επικρατεί στην ομάδα και παράλληλα να βελτιώσει το αγωνιστικό πρόσωπο του ΑΠΟΕΛ. Στην Πέγεια συνεχίστηκε το αρνητικό σερί και το δύσκολο πρόγραμμα που έχουμε δε δημιουργεί και ιδιαίτερη αισιοδοξία. Είναι δεδομένο ότι υπήρχε διάθεση αλλά αυτό όπως επίσης και η κατοχή της μπάλας αποδείχτηκε περίτρανα ότι δεν είναι αρκετό.

Η συνέντευξη του Μαρίνου Ουζουνίδη

Το apoel.net στο Vodafone live!
To apoel.net πρωτοπορώντας και θέτοντας σε ακόμα ένα τομέα τον πήχη ψηλά, έγινε το πρώτο οπαδικό site σε Κύπρο και Ελλάδα, που διαθέτει το περιεχόμενο του μέσω της υπηρεσίας Vodafone live! της Cytamobile-Vodafone!

Τώρα μπορείς να διαβάσεις καθημερινά τις αγαπημένες σου στήλες και την καθημερινή ενημέρωση για τα νέα της ομάδας μας, μέσω του κινητού σου από όπου και αν βρίσκεσαι.

Μπες τώρα στο > από όλα σχεδόν τα μοντέλα κινητών, επέλεξε την κατηγορία «Αθλητικά» και βρες το apoel.net κάτω από την ενότητα ¨Άλλοι Συνεργάτες¨.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!