Αντίπαλος και το κρύο

Ένας από τους λόγους που ο βαθμός δυσκολίας του αγώνα με τη Ζενίτ θεωρείται ο μεγαλύτερος στην μέχρι σήμερα πορεία της ομάδας είναι και το πολικό ψύχος που επικρατεί στην ρωσική πόλη. Μπορεί να αποφύγαμε τις εξωφρενικές θερμοκρασίες των -10 ή -20 βαθμών κελσίου αλλά όπως φαίνεται και στη σχετική πρόβλεψη των επόμενων ημερών του accuweather οι καιρικές συνθήκες είναι πρωτόγνωρες και δύσκολες για την ομάδα μας. Μια ιδιαιτερότητα που κάνει ακόμα πιο έντονο το κρύο είναι οι δυνατοί άνεμοι που επικρατούν τόσο την ημέρα όσο και το βράδυ γεγονός που δυσκολεύει και τις ενέργειες των ποδοσφαιριστών. Για παράδειγμα ενώ απόψε η θερμοκρασία θα είναι στους -2 βαθμούς, η πραγματική αίσθηση λόγω και των ανέμων θα είναι στους -9. Την ημέρα του αγώνα η κατάσταση θα είναι κάπως καλύτερη αφού το βράδυ η θερμοκρασία θα είναι στους 0 βαθμούς και η πραγματική αίσθηση στους -4. Γίνεται επίσης πρόβλεψη για τοπικές καταιγίδες.

Το προπονητικό τιμ γνωρίζει εδώ και καιρό τα δεδομένα που θα βρει με το που θα φτάσουν στη ρωσική πόλη. Ένας από τους λόγους που η αποστολή ταξιδεύει από σήμερα στην Αγία Πετρούπολη είναι για να έχουν ακριβώς μια επιπλέον μέρα στη διάθεση τους για σκοπούς καλύτερης προσαρμογής. Όπως είναι γνωστό στα υπόλοιπα εκτός έδρας παιχνίδια η ομάδα αναχωρούσε από την Κύπρο την προηγούμενη του αγώνα. Η προπόνηση που θα γίνει στο Πετρόφσκι θα είναι κάτι πρωτόγνωρο για όλους και θα πάρουν μια ολοκληρωμένη εντύπωση για τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν το βράδυ της Τετάρτης.

Ο κίνδυνος τραυματισμών κάτω από τέτοιες καιρικές συνθήκες είναι μεγάλος και είναι για αυτό που θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα. Αυτό πρακτικά σημαίνει πολύ καλή προθέρμανση και προστασία των άκρων με τον προβλεπόμενο ρουχισμό. Μια άλλη παράμετρος είναι η διατροφή και υγρά που πρέπει να λαμβάνουν οι ποδοσφαιριστές στη Ρωσία κάτι για το οποίο έχουν γίνει οι απαραίτητες προσαρμογές.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!