Αντίστροφη μέτρηση εν μέσω μεταγραφολογίας

Μπορεί οι οπαδοί μας να έχουν εξαντλήσει τα εισιτήρια του μεγάλου τελικού αλλά η τρέλα τους για μεταγραφές είναι εξίσου μεγάλη. Είναι για αυτό που η Πέμπτη αναλώθηκε από πολλούς σε διερεύνηση του δημοσιεύματος του Πολίτη για μεταγραφή βόμβα που ετοιμάζει η διοίκηση Ζιβανάρη. Στη συνέχεια υπήρξαν δημοσιεύματα που αποκάλυπταν ταξίδι αστραπή του προέδρου της εταιρείας στην Ιταλία για το συγκεκριμένο θέμα και αμέσως άρχισαν ανάμεσα σε οπαδούς και όχι μόνο οι υπολογισμοί για το ποιος μπορεί να είναι ο παίκτης που ενδιαφέρει την ομάδα μας και είναι διαθετιμένος να αφήσει τη Serie A για την Κύπρο.

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κρατήσει μυστικό το όνομα του παίκτη ακόμα και ανάμεσα στους στενούς συνεργάτες του αφού γνωρίζει ότι οι διαρροές μπορούν να προέλθουν από παντού. Πρόβλημα επίσης μπορεί να προκύψει και από τον πιθανό αποπροσανατολισμό κάποιων λίγες ώρες πριν τον τελικό όπως επίσης και την πίεση που θα έχει η διοίκηση σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η βολιδοσκόπηση με το συγκεκριμένο παίκτη.

>

Το σίγουρο είναι ότι έγινε κουβέντα με παίκτη που αγωνίζεται στην Ιταλία με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για επιθετικό. Περισσότερα δε βγαίνουν προς τα έξω αφού μέχρι και διαφορετικές ομάδες και θέσεις στις οποίες αγωνίζεται ο παίκτης διαρρέουν αυτοί που τον γνωρίζουν στην προσπάθεια τους να τον κρατήσουν μυστικό.

Όσον αφορά τον τελικό η τελευταία προπόνηση αναμένεται να έχει διαδικαστικό χαρακτήρα αφού λογικά και αν δεν προκύψει πρόβλημα της τελευταίας στιγμής η τεχνική ηγεσία έχει αποφασίσει το πλάνο της. Παρά το ότι ο Γιοβάνοβιτς δεν άνοιξε τα χαρτιά του η περίπτωση να δούμε τον Μακρίδη στο χώρο του κέντρου δίπλα από τον Μοραίς συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Ο καλύτερος παίκτης της ομάδας μας μπορεί με τις ικανότητες του να παίξει το διπλό ρόλο του κόφτη αλλά και του δημιουργού κάτι που δεν μπορεί κάποιος άλλος.

Το ερώτημα Μαχλάς ή Μιροσάβλιεβιτς ή και οι δυο με τον τελευταίο σε ρόλο αριστερού μεσοεπιθετικού επίσης θα απαντηθεί λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, αναλόγως και με την επιθυμία και ετοιμότητα του Έλληνα επιθετικού.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!