ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ

Οι Ζεβλάκοφ, Οφορίκουε και Τριστάν περνούν προσωρινά σε δεύτερη μοίρα αφού σήμερα προέχει κάτι πολύ πιο σημαντικό. Το ΑΠΟΕΛ καλείται να κερδίσει την Ανόρθωση μέσα στο ΓΣΠ και να πανηγυρίσει την κατάκτηση του κυπέλλου. Το sold out και όχι μόνο αποδεικνύει τη θέληση και αποφασιστικότητα του κόσμου να βρεθεί πιο μαζικά και έντονα από ποτέ δίπλα στην ομάδα μας. Οι παίκτης από τη δική τους πλευρά δείχνουν να θέλουν εξίσου να κερδίσουν για πρώτη φορά φέτος την Ανόρθωση και να κλείσουν με τον καλύτερο υπό τις περιστάσεις τρόπο τη φετινή χρονιά.

Το γόητρο, οι πληγές που άφησε η πορεία στο πρωτάθλημα και η ανάγκη να δημιουργηθεί καλή δυναμική ενόψει της νέας χρονιάς είναι οι λόγοι που κάνουν τη νίκη μονόδρομο. Οι απουσίες είναι σημαντικές αλλά εκφράζεται η αισιοδοξία ότι το κενό των Σατσιά και Μιχαήλ θα περάσει απαρατήρητο.

>

Αυτή είναι μια από τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για να κερδίσουμε μια ομάδα που δεν είναι καλύτερη μας αλλά πάντα βρίσκει τον τρόπο να γλυτώνει. Μοραίς και Μακρίδης θα είναι οι δυο παίκτες που θα δώσουν την μάχη για να κερδιθεί ο έλεγχος της μεσαίας γραμμής. Από τα άκρα θα έχουν τα στηρίγματα των Χαραλαμπίδη και Ζε Κάρλος ενώ ο Πίντο θα έχει ρόλο οργανωτή. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Μιροσάβλιεβιτς ο οποίος φαίνεται ότι κερδίζει στο νήμα τον Μαχλά ο οποίος δεν είναι έτοιμος για να ξεκινήσει βασικός.

Με ενισχυμένη τη μεσαία γραμμή και τον αντίπαλο μας να ακολουθεί την ίδια ουσιαστικά τακτική, γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι πολλά θα κριθούν στο χώρο αυτό. Παράλληλα η αμυντική μας γραμμή θα πρέπει να περιορίσει πλήρως τα αβίαστα λάθη αφού ο Φρούσσος και η παρέα του δε θα μας χαριστούν.

Ο παίκτης κλειδί
Στο τελευταίο του αγώνα με τη φανέλα της ομάδας μας ο Μακρίδης θα είναι για ακόμα μια φορά ο παίκτης βαρόμετρο αφού η απόδοση του θα καθορίσει σε ένα μεγάλο βαθμό την όλη παρουσία της ομάδας μας. Η εξάρτηση στον μικρόσωμο μεσοεπιθετικό είναι γνωστή και αν καταφέρει να παίξει με επιτυχία το διπλό ρόλο κόφτη και δημιουργού θα μπορέσουμε να έχουμε απαιτήσεις.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!