Ανόρθωση Vs ΑΠΟΕΛ 2-0 (Βαθμολογίες)

Χιώτης 6Μπορούμε να αποφύγει το τέρμα του Λαμπάν αν δεν επιχειρούσε την έξοδο. Δεν χρειάστηκε να κάνει κάτι άλλο μέχρι και το λεπτό που ο Λαμπόρδε τον άφησε άναυδο σημειώνοντας το δεύτερο γκολ.

Πουρσαϊτίδης 8.5Είχε δύσκολο έργο απέναντι στο δραστήριο και καραγκίοζη Οκκά. Αμύνθηκε σωστά στο μεγαλύτερο διάστημα ενώ βοήθησε πολύ στο πρώτο ημίχρονο με τις προωθήσεις του αφού οι υπόλοιποι δεν μπορούσαν. Ήταν από τους ελάχιστους που πάλεψαν. Αλεξάνδρου 6Περιορίστηκε στα αμυντικά του καθήκοντα στα οποία ήταν καλώς στο πρώτο ημίχρονο αφού έλεγξε τη δραστηριότητα του Ράμος. Με την πάροδο του χρόνου η απόδοση του έπεφτε ενώ στις καθυστερήσεις αποχώρησε αναγκαστικά λόγω τραυματισμού/

Γκριτσάροφ 6Επιβεβαίωσε ότι το αδύνατο του σημείο είναι όταν έχει απέναντι του πιο γρήγορους παίκτες. Έχασε τον Λαμπάν στη φάση του γκολ ενώ είχε δύσκολο βράδυ με τον Καφού.

Ζόρζε 6Είχε καλές τοποθετήσεις αλλά και κάποιες λανθασμένες επιλογές.  Φάνηκε και αυτός να χάνει τους αντιπάλους σε κάποιες φάσεις αφού είχε προβλήματα απέναντι στους πιο γρήγορους του αντιπάλους.

Μοράις 6.5Πάλεψε, έτρεξε, μάρκαρε αλλά δεν μπόρεσε να αποφύγει το μοιραίο. Δεν είχε στηρίγματα από τον Πίντο στο πρώτο κυρίως ημίχρονο, διάστημα στο οποίο η Ανόρθωση κέρδισε την μάχη στο χώρο του κέντρου.

Πίντο 5Δεν μπόρεσε να βοηθήσει όσο μας έχει συνηθίσει αφού δεν μπόρεσε να κλείσει τους διαδρόμους προς την εστία του Χιώτη. Είναι ο πιο πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής αφού μπορεί να βοηθήσει τον Μαρσίνιο στο δημιουργικό τομέα, αλλά δεν τα κατάφερε ούτε και σε αυτό.

Μαρσίνιο 5Πέρασε απαρατήρητος στο πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη πήρε κάποιες πρωτοβουλίες αλλά καμία από αυτές δεν ήταν ολοκληρωμένη. Χρειάζεται περισσότερες βοήθειες που δεν τις είχε.

Μαντούκα 6Πάλεψε και κράτησε την μπάλα κυρίως στο πρώτο ημίχρονο σε μια προσπάθεια του να βοηθήσει τον Μαρσίνιο στον οργανωτικό τομέα. Δυσκολεύεται να δώσει ουσιαστικές βοήθειες από τα άκρα ιδιαίτερα όταν έχει απέναντι τους γρήγορους αμυντικούς.

Αλμέιδα 5Επέστρεψε στο αρχικό σχήμα αλλά χωρίς να μπορεί να κάνει τη διαφορά. Οι περισσότερες προσπάθειες του είχαν το στοιχείο της υπερβολής. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να χάνει εύκολα την μπάλα. Απαιτείται να βελτιωθεί και μάλιστα επειγόντως.

Σολάρι 5Έγινε αλλαγή στο 63 από τον Μίρο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!