Απαγορεύεται να τραυματιστεί ο Σέρτζιο

Ο τίτλος μας είναι δανεισμένος από το σχετικό tweet που κάναμε προ ημερών στην προσπάθεια μας να αναδείξουμε το τεράστιο κενό που θα δημιουργηθεί στο δεξί άκρο της άμυνας σε περίπτωση που δεν μπορεί να αγωνιστεί ο Σέρτζιο. Ο ΑΠΟΕΛ έχει σημαντικά κενά όσον αφορά τις εναλλακτικές επιλογές και το πιο σημαντικό είναι το συγκεκριμένο. Ο Δώνης αναγνωρίζει το πρόβλημα και είναι για αυτό που θεωρείται δεδομένο ότι η τρίτη μεταγραφική κίνηση που θα γίνει θα αφορά παίκτη που θα μπορεί να αντικαταστήσει επάξια τον Σέρτζιο. Το ενδεχόμενο πρόβλημα είναι ότι η προσθήκη αυτή δεν θα γίνει έγκαιρα και ενόψει των δυο πιο σημαντικών αγώνων (3Ος προκριματικός CL) της φετινής χρονιάς. Οι τελευταίες δηλώσεις του Δώνη είναι άκρως κατατοπιστικές.. Θα έλεγα ότι χρειαζόμαστε δύο μεταγραφές άμεσα και μια  μεταγραφή στο αμυντικό κομμάτι που θα κρίνουμε πριν το πρώτο ματς πότε θα χρειαστεί να την κάνουμε.

Εννοείται ότι σε περίπτωση που συμβεί αυτό που απευχόμαστε υπάρχουν παίκτες που θα κληθούν να αγωνιστούν στο δεξί άκρο της άμυνας αλλά θα είναι κάτι παραπάνω από λύση ανάγκης.

Σε σχέση με την προδιαγραφόμενη μεταγραφή οι υπεύθυνοι ψάχνουν για έναν κεντρικό αμυντικό που θα μπορεί να παίξει εξίσου καλά και στο δεξί άκρο. Η απόκτηση του Καρλάο δίνει την αντίστοιχη δυνατότητα στο αριστερό άκρο και το ζητούμενο είναι μια ποιοτική επιλογή σε πακέτο 2 σε 1.

Ουσιαστικά οι υπεύθυνοι ψάχνουν για έναν παίκτη στυλ Κόντη.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!