Διαβεβαιώσεις από Πετρίδη

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στον Αρχάγγελο ο αγιασμός ενόψει της νέας χρονιάς γεγονός που έδωσε την ευκαιρία στον πρόεδρο της εταιρείας να κάνει δηλώσεις για όλα όσα απασχολούν και προβληματίζουν τους οπαδούς μας. Ο Πετρίδης επιχείρησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις όσον αφορά την περίπτωση του Μόριτς λέγοντας ότι δεν απορρίφθηκε μόνο για το τατουαζ. Επί της ουσίας έστειλε το μήνυμα ότι υπάρχει πλάνο και έχουν αναγνωριστεί οι στόχοι αλλά δεν θα γίνει οποιαδήποτε κίνηση υπό την πίεση της καθυστέρησης που ήδη υπάρχει. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πετρίδη

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, εύχομαι στην οικογένεια του ΑΠΟΕΛ, κυρίως στους ποδοσφαιριστές και στους προπονητές μια καλύτερη χρονιά από την περσινή. Οι στόχοι μας είναι γνωστοί, πρωτάθλημα, Τσάμπιονς Λιγκ, κύπελλο και μία εταιρεία που να είναι οικονομικά ανεξάρτητη και να μπορεί να λειτουργεί.

 

Εκείνο που θέλω να πω αυτή τη στιγμή είναι ότι θέλω ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ να μείνει ήσυχος ότι κτίζεται μία ομάδα όπως πρέπει να κτιστεί. Δεν θα βιαστούμε να κάνουμε μεταγραφή για να ικανοποιήσουμε τον οποιονδήποτε, θα την κάνουμε όταν θεωρήσουμε σωστό ότι είναι ο συγκεκριμένος παίκτης ο οποίος κάνει στα πλάνα του προπονητή μας. Για αυτό ο κόσμος να μείνει ήσυχος, η επιτροπή προγραμματισμού εργάζεται 24 ώρες το 24ωρο. Όντως, μπορεί να πιεζόμαστε από τον χρόνο, δεν θα κάνουμε όμως το λάθος υπό την πίεση του χρόνου να πάρουμε λανθασμένες αποφάσεις. Εννοείται πως θέλουμε άμεσα τους ποδοσφαιριστές, αλλά δεν θα κάνουμε το άμεσο και να γίνει λάθος γιατί μετά θα τρέχουμε. Όσο άμεσο κι αν είναι θα προσπαθήσουμε με όλη τη μελέτη που κάνει το σκάουτινγκ τιμ, ο κύριος Νασιμέντο και η επιτροπή προγραμματισμού, να επιλέξουμε ό,τι το καλύτερο μπορεί να έρθει, αυτή τη δεδομένη στιγμή -γιατί είναι δύσκολη-, να ενταχθεί στο ΑΠΟΕΛ για να μας βοηθήσει με τους στόχους μας.

 

Για τον Τζεμπούρ:

Ότιδήποτε μπορούμε να πούμε θα το πούμε εφόσον μπει και η τελευταία υπογραφή και ο παίκτης ενσωματωθεί με το ΑΠΟΕΛ. Κάνουμε τις ενέργειες που πρέπει να κάνουμε. Πράγματι με τον Τζεμπούρ έχουμε επικοινωνία και μας διαβεβαιώνει και ο ίδιος ότι όλα βαίνουν καλώς, όμως αν δεν μπουν υπογραφές δεν μπορούμε να πούμε κάτι πιο σίγουρο.

 

Πότε θα υπάρξει ανακοίνωση:

Κοιτάξτε, υπολείπονται ακόμη τρεις θέσεις γα συμπληρωθούν. Οι δύο είναι άμεσες και ελπίζω ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα μπορούμε να πούμε κάτι περισσότερο.

 

Για το τατουάζ του Αντρέ Μόριτς:

Δεν έχουν έτσι τα πράγματα. Μπορεί να προτάθηκε ο παίκτης, μπορεί να απασχόλησε το σκάουτινγκ τιμ, μπορεί να φτάσαμε πολύ κοντά σε συνεργασία μαζί του αλλά εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις. Προέκυψε και το θέμα του τατουάζ όμως δεν είναι αποκλειστικά για το τατουάζ που έχει απορριφθεί ο παίκτης, θα μπορούσε πολύ εύκολα να δοθεί λύση για το τατουάζ. Όμως η επιτροπή προγραμματισμού έχει καλύτερες περιπτώσεις και εξετάζει τις οικονομικές απαιτήσεις της κάθε περίπτωσης.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!