ΑΠΟΕΛ Vs Αέλ 80-65 Νύχτα μαγική

Το καλαθοσφαιρικό ΑΠΟΕΛ και όσοι πιστεύουν σε αυτό έγραψαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ιστορία αφού η ομάδα μας θα κέρδισε την πολυδιαφημισμένη ΑΕΛ και πέρασε στον τελικό. Η νίκη με 80-65 ήρθε δίκαια και όσοι βρέθηκαν στο Λευκόθεο το βράδυ της Παρασκευής έζησαν συγκλονιστικές στιγμές. Το γήπεδο ήταν πιο γεμάτο και πιο αποφασισμένο από ποτέ γεγονός που όπλισε με αποφασιστικότητα τους καλαθοσφαιριστές του Στυλιανίδη. Παρά το νευρικό ξεκίνημα και για τις δυο ομάδες το ΑΠΟΕΛ κατάφερε να επιβάλει το ρυθμό του και με όπλο την ευστοχία δημιούργησε μια διαφορά ασφαλείας.

Ο κόσμος δεν άφησε την ομάδα να κοιτάξει ποτέ ξανά πίσω και από τη στιγμή που αντέξαμε την πίεση που έβαλαν οι Λεμεσιανοί στο τρίτο δεκάλεπτο με καλή άμυνα τα υπόλοιπα αποτέλεσαν μέρος των πανηγυρισμών. Η παρουσία στο γήπεδο ποδοσφαιριστών της ομάδας μας καθώς και μελών της τεχνικής ηγεσίας έδωσε το έναυσμα για να αρχίσει η προθέρμανση ενόψει του αγώνα της Δευτέρας με τους οπαδούς μας να ζητούν τη νίκη-πρωτάθλημα επί του παραρτήματος.

Το ζητούμενο πλέον είναι να μπορέσουμε να σπάσουμε την έδρα του Κεραυνού γεγονός που θα κάνει εφικτή την κατάκτηση του πρωταθλήματος, κάτι που πριν λίγους μήνες φάνταζε ως κάτι απίθανο. Ο πρώτος αγώνας είναι προγραμματισμένος για την ερχόμενη Παρασκευή.

Δεκάλεπτα: 21-14,41-27,56-47, 80-65

ΑΠΟΕΛ
Βαν Ντόρμπε, Σερδάρης, Μπρόκενμπορο 14, Κάντιτς 3 (1), Μακάντα 8 (1), Ζίνο 15, Κούπερ 20, Τσούιτς, Τσιατίνης 2, Γκαρσία 18 (15ριμπ.)

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!